• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta

13.12.2016

12:05

TAKSIJEM NA TRENING! Jaji Tureu oduzeta vozačka dozvola

Fudbal

TAKSIJEM NA TRENING! Jaji Tureu oduzeta vozačka dozvola

Podeli vest

Fudbaler Mančester sitija Jaja Ture kažnjen je danas sa 54.000 funti i oduzimanjem vozačke dozvole na 18 meseci zbog vožnje pod dejstvom alkohola

 


Ture je pre desetak dana uhapšen u Londonu jer je vozio pod dejstvom alkohola. Ovaj 33-godišnji vezni fudbaler se na današnjem suđenju izjasnio krivim, ali je rekao da "nije s namerom konzumirao alkohol".

- Dobro je poznato da sam ja musliman i da ne pijem. Oduvek sam odbijao alkohol - rekao je Ture po završetku suđenja.

Ture je u statusu na svom fejsbuk profilu napisao da je vožnja pod dejstvom alkohola "ozbiljan prekrašaj" i dodao da prihvata kaznu, kao i da se svima izvinjava zbog "neprijatne situacije".

On nije pojasnio kako je alkohol dospeo u njegov organizam.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija