• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta

03.01.2017

19:48

(VIDEO) ZABORAVILI DA IH KAZNE! Rasiste iz metroa samo rebnuli po džepu!

Fudbal

(VIDEO) ZABORAVILI DA IH KAZNE! Rasiste iz metroa samo rebnuli po džepu!

Podeli vest

Četvorica navijača Čelsija proglašena su u Parizu krivim i kažnjeni uslovnim i novčanim kaznama za rasno motivisano nasilje skoro dve godine nakon što su izazvali incident na stanici metroa u francuskoj prestonici

Incident se dogodio u februaru 2015. godine uoči utakmice Lige šampiona između Čelsija i Pari Sen Žermena.

Na snimku se vidi kako su pristalice Čelsija sprečile tamnoputog navijača Sulejmana Sile da udje u pariski metro uzvikivajući: "Mi smo rasisti, mi smo rasisti, tako nam se sviđa".

Navijači Čelsija su dobili uslovne kazne od šest meseci do godinu dana. Oni će takođe morati da na ime odštete oštećenom plate 10.000 evra.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija