• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

13.01.2017

17:06

(VIDEO) STVARNO JE POSEBAN! Evo šta se desi kada se Murinjo javi na telefon novinara!

Fudbal

(VIDEO) STVARNO JE POSEBAN! Evo šta se desi kada se Murinjo javi na telefon novinara!

Podeli vest

Menadžer Mančester junajteda Žoze Murinjo se tokom konferencije za medije javio na telefon koji je jedan od novinara ostavio na stolu

Novinari su, kao što je to svugde slučaj, za stolom na kojem stoje mikrofoni ostavili i mobilne telefone kako bi snimili ono što Murinjo priča. 

U jednom trenutku jedan od tih telefona je zazvonio, a Murinjo se "mrtav ladan" javio:

- Halo, ko vam treba? Aha, evo odmah - rekao je Portugalac, pruživši telefon vlasniku, uz opšti smeh u sali.

Portugalac, koji je neretko znao da "pplete" po novinarima, pokazao je da ima i drugu stranu. Koja, ruku na srce, retko ispliva na površinu...




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Momo

pre 7 godina

Murinjo je veliki trener. Nemoze mu se to sporiti. Ali i Konte je cudo.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija