• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

15.02.2017

22:36

(VIDEO) LIGA ŠAMPIONA: Nemci "pobili" Engleze za 10 minuta, Napoli samo razbesneo Madriđane!

Fudbal

(VIDEO) LIGA ŠAMPIONA: Nemci "pobili" Engleze za 10 minuta, Napoli samo razbesneo Madriđane!

Podeli vest

Bajern i Real Madrid su posao odradili u prvim mečevima osmine finala Lige šampiona. Posebno Bavarci, koji su u Minhenu pregazili Arsenal sa 5:1, dok su Madriđani posle preokreta dobili Napoli 3:1

Nema sumnje, sledeći put kada žreb spoji Arsenal i Bajern "tobdžije će se buniti i tražiti da se ponovi, jer ih Bavarci godinama gaze u Ligi šampiona. Ovog puta Nemci su ih "petardom" ispratili iz Minhena za London. Roben je otvorio seriju, a potom su nastavili da rešataju Levandovski,

LIGA ŠAMPIONA

Sreda
Real Madrid - Napoli 3:1 (1:1)
(Benzema 19, Kros 49, Kazemiro 54 - Insinje 8)  
Bajern Minhen - Arsenal  5:1 (1:1)
(Roben 11, Levandovski 53, Alkantara 56, 63, Miler 88 - Sančez 30)

Utorak
Benfika - Dortmund 1:0 (0:0)
(Mitroglu 49)    
Barselona - PSŽ    4:0 (2:0)
(Di Marija 18, 55, Draksler 40, Kavani 72)

21. februar
Mančester siti - Monako   20.45
Bajer Leverkuzen - Atletiko Madrid    20.45
22. februar
Porto - Juventus    20.45
Sevilja - Lester   20.45

Alkantara i Miler.

Roben je majstorskim pogotkom u 11. minutu načeo goste u Minhenu, ali se Arsenal vratio u meč posle pola sata igre zahvaljujući srpskom sudiji Miloradu Mažiću.

On je pokazao penal nakon duela Levendovskog i Košćelnog. Nojer je zaustavio šut Sančezu sa penala ali je Čileanac povratnu loptu smestio u mrežu za 1:1. 

"Tobdžije" su se verovatno ponadale da mogu bar do egala, ali su Bavarci za deset minuta u drugom delu samleli ekipu Arsena Vengera. 

Prvo je u 53. pogodio Levandovski i iskupio se za penal, tri minuta kasnije Alkantara je povećao na 3:1, a i isti igrač rešio sve dileme šest minuta kasnije.

Ni vođstvo od 4:1 nije bio znak da bi trebalo malo da prikoče, pa je Miler dva minuta pre kraja meča petardom kompletirao debakl. Inače, Bajern je u 2015. godine sa 5:1 ponizio Arsenal takođe na "Alijanc areni" .

 

BAJERN - ARSENAL 5:1 (1:1)

Strelci: Roben u 11, Levandovski u 53, Alkantara u 56, 63, Miler u 88. minutu za Bajern - Sančez u 29. za Arsenal
 
Stadion: "Alijanc arena", Sudija: Milorad Mažić.

BAJERN: Nojer,Lam, Humels, Martinez, Alaba, Alonso, Vidal, Roben (od 88. Rafinja), Alkantara, Kosta (od 84. Kimih),  Levandovski (od 86. Miler).

ARSENAL:Ospina, Beljerin, Mustafi, Košćelni  (od 49. Gabrijel), Gibs, Džaka, Kokelan (od 77. Žiru), Čemberlejn, Ozil, Ivobi (od 66. Volkot), Sančez.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

U drugom meču Real je sa 3:1 savladao Napoli koji je poveo prelepim pogotkom Insinjea u osmom minutu, kada je matirao Navasa sa oko 25 metara.

Utihnuo je "Bernabeu", ali je Benzama brzo podigao navijače na noge kada je u 19. minutu izjednačio na 1:1. Gosti su nekako uspeli da izdrže do poluvremena, a Real je u drugom delu završio posao.

Samo četiri minuta se igralo u drugom delu kada je Kros nakon perfektnog dodavanja Ronalda preokrenuo na 2:1. Nekoliko trenutaka kasnije Kazemiro je postigao najlepši gol na utakmici. Uhvatio fantastičan volej posle odbitka i sa nekih 20 metara ga poslao u suprotni ugao za konačnih 3:1.

 

 

REAL MADRID - NAPOLI 3:1 (1:1)

Strelci: Benzema u 19, Krosu u 48, Kazemiro 54. minutu za Real -   Insinje u 8. minutu za Napoli.

Stadion: "Santjago Bernabeu", Sudija: Damir Skomina.

REAL MADRID: Navas , Karvahal, Ramos (od 71. Pepe), Varan, Marselo,  Kros, Kazemiro, Modrić, Rodrigez (od 76. Vaskez), Ronaldo, Benzema (od 81. Morata).

NAPOLI: Reina,  Hisaj, Albiol, Kulibali, Gulam,  Zjelinski (od 75. Alan), Dijavara, Hamšik  (od 83. Milik),  Kaljehon, Mertens, Insinje.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Reuters

TOK MEČEVA

Drugo poluvreme

88'. GOL! Miler samo dva minuta nakon što je ušao se upisuje u strelce za 5:1 za Bejern.

81'. Sada strašan šut  Koste, ali Ospina čuva Arsenal još ubedljivijeg poraza. 

70'.  Probao je Arturo Vidal, ali Ospina brani.

68'.  Velika šansa za Drisa Mertensa. Kaljehon mu je ostavio loptu, ali šutirao visoko preko gola.

63'. GOL! Bajern je definitivno rešio posao - vodi 4:1. Alkantara ponovo!

56'. GOL! Alkantara se upisuje u strelce, pa sada 3:1 vode Bavarci!  Levandovski je petom proigrao Alkantaru, koji sa desetak metara povećava prednost domaćina.

54'. GOL! Kazemiro pogađa i Real ima dva gola razlike 3:1. Poslao je pravu bombu sa oko 15 metara, to niko ne brani.

53'. GOL! Bajern ponovo vodi - 2:1. Levandovski je nadskočio Mustafija i doneo Bavarcima novu prednost.

49'. GOL! Preokret u Madridu! Real vodi 2:1! Kros je bio strelac. Kristijano Ronaldo je odigrao povratno dodavanje, a Nemac sa metara plasirao loptu u ugao Reininog gola.

Reuters

Prvo poluvreme

46'. Nova prilika za Arsenal, Ozil umalo da preokrene, ali brani Nojer!

40'. Džaka je sada bio u šansi, ali je šutirao nisko pord gola.

39'. Posed lopte u Minhenu je neverovatnih  73:27 za Bavarce!

33'. Novi pritisak na Mažića, sada Bajern traži penal, jer je lopta pogodila Beljerina u ruku. Srbin je zaključio da nije bilo namere. 

29'. GOL! Sančez je poravnao u Minhenu na 1:1, nakon što mu je Nojer prvo odbranio penal! Sančez je odbitak posle odbrane golmana Bajerna, ipak poslao u Nojerovu mrežu!

29'. Odličnu šansu u Madridu  imao je Kristijano Ronaldo u 28. minutu posle dodavanja Modrića, ali je šutirao visoko preko gola.

28. Penal za Arsenal! Mažić je pokazao na belu tačku. Levandovski je pokušao da izbaci loptu, šutnuo i tako oborio Košćelnog. Mažić svira penal!

19'. GOL! Benzema vraća Real u igru - 1:1. Karvahal je pronašao Benzemu koji je pucao glavom po sredini gola i poravnao rezultat u Madridu.

15'. Roben je dobro pucao nisko po sredini gola, ali je lopta završila u golmanovim rukama.

12'. Još jedna šansa za Benzemu, pokušao je glavom ali nije bio precizan.

11'. GOL! Bajern vodi 1:0. Roben je lepim pogotkom doneo prednost Bavarcima!  Roben je pokupio je loptu na desnom boku izašao na kraj sa igračima Arsenala, a onda matirao Ospinu. 

80. GOL! Napoli vodi 1:0 u Milanu! Insinje! Hamšik je pronašao Insinjea koji je primetio da Navas nije najbolje postavljen i  sjajnim udarcem iz prve uspeo da pogodi za rano vođstvo Napolitanaca.

8'. Vidal je bio u lepoj prilici na meču u Minhenu. Oslobodio se čuvara, pucao po sredini gola, ali Ospina na mestu.

1'. U Madridu je već tokom prvih 60 sekundi Real mogao do vođstva. Benzema je primio loptu u šesnaestercu, pucao po sredini gola, ali ga je Rejna pročitao i odlično odreagovao.

 

 

 

 




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra
Društvo

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra

Zbog dezinformacija, plasiranih preko društvenih mreža i pojedinih medija, da se svi zahtevi katastru podnose preko advokata, Republički geodetski zavod obaveštava javnost da postoje zahtevi za koje nije obavezno da se angažuje advokat već ih građani mogu i sami podneti, među kojima su zahtev za promenu prezimena ili matičnog broja.

19.04.2024

11:21

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija