• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

23.02.2017

14:22

SAMO NEKA JE VESELO! Adrijano za žurku potrošio 100.000 evra!

Fudbal

SAMO NEKA JE VESELO! Adrijano za žurku potrošio 100.000 evra!

Podeli vest

Nekada jedan od najboljih napadača na svetu Adrijano napunio je 35 godina i rođendan proslavio u velikom stilu, sa oko 400 zvanica na koje je potrošio 100.000 evra

 

Legendarni Brazilac odavno je batalio fudbal i vratio se da živi u favelama sa drugovima iz detinjstva, a sve ih je častio galantnom rođendanskom žurkom.

Iako se čak spekulisalo da je bivši golgeter Flamenga, Intera i Rome potrošio sve što je zaradio u karijeri, to nije tačno, o čemu svedoči upravo njegova proslava. Adrijano nije štedeo na hrani i alkoholu, čak je uzeo mikrofon i zapevao, dok su njegovi prijatelji i prelepe Brazilke uživali na bazenu u raskošnoj vili.

Ruku na srce, ova žurka bila je nešto skromnija od one od pre dve godine, kada je popularni Terminator zakupio hotel u Rio de Žaneiru i pritom doveo celo osoblje jednog poznatog bordela.

Podsetimo, Brazilac je pre tri godine završio profesionalnu karijeru, tokom koje se borio sa alkoholizmom i depresijom.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
axax

pre 7 godina

Pre neki mesec ste pisali ds nema ni za hled, odkud sad sto hiljada za zurku.\n\n

Izbori 2024

Vesti

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra
Društvo

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra

Zbog dezinformacija, plasiranih preko društvenih mreža i pojedinih medija, da se svi zahtevi katastru podnose preko advokata, Republički geodetski zavod obaveštava javnost da postoje zahtevi za koje nije obavezno da se angažuje advokat već ih građani mogu i sami podneti, među kojima su zahtev za promenu prezimena ili matičnog broja.

19.04.2024

11:21

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija