• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

09.03.2017

11:20

(VIDEO) VRUĆ DOČEK U PARIZU! Policija štitila igrače PSŽ od navijača!

Fudbal

(VIDEO) VRUĆ DOČEK U PARIZU! Policija štitila igrače PSŽ od navijača!

Podeli vest

Fudbaleri Pariz Sen Žermena imali su vruć doček u pet ujutru po dolasku iz Barselone, pošto ih je na aerodromu dočekalo stotinak navijača, koji su ih besomučno vređali i gađali

 

 

Policija je morala da obezbedi miran odlazak fudbalera sa aerodroma pred pomamljenim navijačima, koji nisu mogli da oproste timu što je izgubio 6:1 od Barselone i ispao iz Lige šampiona.

Čak je Tijago Mota svojim automobilom udario jednog navijača, koji mu se isprečio da ne može da prođe.

Pljuštale su uvrede, a preplašeni i posramljeni fudbaleri su gledali samo kako da što pre pobegnu kućama.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija