• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

18.03.2017

12:41

(VIDEO) SRBIN NA UDARU ZBOG NAMEŠTALJKE!? Specijalci ispituju Kovačevića zbog autogola!

Fudbal

(VIDEO) SRBIN NA UDARU ZBOG NAMEŠTALJKE!? Specijalci ispituju Kovačevića zbog autogola!

Podeli vest

Utakmica poslednjeg kola regularnog dela sezone belgijskog fudbalskog prvenstva, između Kortrijka i Muskrona (0:2) našla se pod lupom specijalne policije, a na udaru je bio i sprski fudbaler Vladimir Kovačević

Skandal je nastao zbog optužbi da je utakmica nameštena a u centru pažnje našao se srpski igrač Vladimir Kovačević, prenose belgijski mediji.

Muskronu je pobeda bila neophodna kako bi opstao u ligi. Kako je Genk nadigrao Vesterlo (4:0), Muskron je pobedom i sa osvojena tri boda uspeo da izbori opstanak jer je imao bod više od Vesterloa (24-23).

Protiv Kortrajka, Muskron je trijumfovao sa 2:0 u gostima, a Vladimir Kovačević, bivši fudbaler Vojvodine postigao je autogol.

On je nespretno intervenisao, pokupio loptu ispred protivničkog napadača, a lopta je završila iza leđa golmana Kortrijka.

Nekoliko dana posle utakmice specijalci su upali na stadion i ispitivali sve igrače Kortrajka i predsednika kluba, a upravo je Kovačević bio glavna meta.

Trener Vesterloa smatra da je duel Kortrijka i Muskrona namešten, i njegove izjave su pokrenule lavinu.

- Sastao sam se sa ljudima zaduženim za korupciju i bio sam jasan. Objasnio sam im da nije bilo ničega spornog - rekao je predsednik Kortrijka Hosep Aljins.

Za Kortrajk pored Kovačevića nastupaju još i naši Jovan Stojanović i Nebojša Pavlović.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija