• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Instagram

26.03.2017

13:15

RUSKI NAVIJAČ TVRDI: Albanci su nas napali noževima u Beogradu!

Fudbal

RUSKI NAVIJAČ TVRDI: Albanci su nas napali noževima u Beogradu!

Podeli vest

Jedan od navijača Spartaka iz Moskve, po imenu Vadim, napisao je na instagramu da su ih noževima u Beogradu napali - Albanci

 

 

On nije bio u Beogradu na utakmici, već je na instagramu napisao da je dobio informaciju da je to delo, kako je napisao, albanskih bandita.

- Danas posle praznika fudbala u prelepom gradu Beogradu (Srbija) između bratskih, prijateljskih timova Crvene zvezde i Spartaka iz Moskve, dogodio se napad na trojicu ruskih navijača moskovskog kluba. Jedan je teško ranjen, a drugi je takođe zadobio povrede. Napad se dogodio u jednoj od najlepših ulica prestonice Srbije, u Kralja Milana, koja je na 10 minuta od centra grada i Zelenog venca, u kojoj se nalazi i spomenik ruskom caru Nkolaju drugom. Prema informacijama, napad je delo albanskih bandita. Drugovi, uzdravlje! Srbi i Rusi su braća zauvek! Kosovo je Srbija - napisao je Vadim.

Prema do sada poznatim informacijama, policija je uhapsila dvojicu napadača, ali njihov identitet nije saopšten. S druge strane, MUP nije potvrdio informaciju da su ranjeni građani Rusije.

Ruska agencija TASS objavila je, po izjavama svedoka, da su napadači najverovatnije bili navijači Partizana, koji su napali Ruse zbog crveno-belih obeležja.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Rus

pre 7 godina

Ovo je uradila neka zapadna sluzba hoce da nas zavade, nema sanse da bi neki navijac Partizana ovo uradio. Predlazem da sve vodje navijaca Parrizana odu u posetu ovim momcima I da demantuju ovu pricu.

Lala iz Banata

pre 7 godina

Тражимо одмах имена ухапшених...! И скраћени... - "поступак"...!!

KiM je Srbija

pre 7 godina

Желим руској браћи брз опоравак, и да нам не замере а Шиптари нека се спреме за Путинов гнев и бес српског народа, полетеће мигови ускоро.

Gogksi

pre 7 godina

Ja sam odmah rekao da su to Šiptari,pa zar ih je malo u Bg

nada

pre 7 godina

Ovo je jos jedna namestaljka opozicije i zutih patki ali nece proci !!!!!!!!!!! Sve sto se desi u ovom periodu zna se ko stoji iza toga - ONI STO SU JAVNO PRETILI VESANJEM I UBISTVIMA !!!!!!!!!!!!! OLOSI JEDNI !!!!!!!!!

branko1

pre 7 godina

Nema dileme.To je delo ološa I bitangi koji ne biraju sredstva ,ne da pobede na izborima,jer znaju da je to nemoguće,nego da uvuku Srbiju u haos I pokolje.Tražim od policije da detaljno I brzo istraži ovaj slučaj I izda saopštenje

Muja

pre 7 godina

I rusima je uhvatio albanofobia. Sve sto se dogadja u srbiju albanci su krivi. Zar vi nemate huligane pa odmah krivite albanca. Imate dokza za to?

Jole

pre 7 godina

. Videcemo sta ce istraga pokazati, mozda je u pitanju necija nepromisljenost bila samo, a mozda je i nesto mnogo krupnije u pozadini ovoga. Buduci da su sada izbori, a nekima bas i nije drago da su Srbi i Rusi u idealnim odnosima, svasta je moguce.

Raša

pre 7 godina

Želim im brz oporavak kao i da se napadači što pre uhvate.n

Nikola

pre 7 godina

Setih se jednog derbija u Solunu, pre jedno 6-7 god, kada su navijaci Paok-a i Partizana napadali i ubadali nozevima sve koji su pricali srpski u kaficu Pedje Stojakovica na obali.

gago m

pre 7 godina

Хоће ли се ико јавно извинити због јучерашњег лупања глупости како су "Гробари" напали навијаче Спартака?!Много болесника је са уживањем после инцидента пљувало,ширило мржњу,лагало ... и сад кад их је демантовао Рус,правиће се као да ништа није било!?ЈАДОВИ!

zora vukasinovic

pre 7 godina

ne siptari vec kubanci jer baba Ruza najbolje zna.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija