• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

07.05.2017

18:03

FSS NASTAVIO AKCIJU! U Leskovcu više od 60 klubova dobilo opremu!

Fudbal

FSS NASTAVIO AKCIJU! U Leskovcu više od 60 klubova dobilo opremu!

Podeli vest

Fudbalski savez Srbije FSS je u Leskovcu nastavio akciju podele opreme gde je donaciju dobilu više od 60 klubova svih rangova takmičenja iz Jablaničkog regiona

U skladu sa predizbornim obećanjem predsednika saveza Slaviše Kokeze do sada je blizu 500 klubova širom Srbije dobilo opremu - dresove, lopte, kopačke, a kako se navodi na sajtu FSS, akcija će biti nastavljena.

U delegaciji FSS u Leskovcu bili su Kokeza, potpredsednici Savo Milošević i Novica Tončev, odnosno generalni sekretar Jovan Šurbatović.

- Zadovoljstvo mi je da sam danas u Jablaničkom okrugu i Leskovcu, jednom od retkih gradova koji finasira fudbal na različitim nivoima što je lep primer i za druge lokalne samopuprave. Fudbalski savez je tu uvek da pomogne, a tim povodom dogovorili smo se se da grad Leskovac uradi pripremne radove, a FŠ će donirati teren sa veštačkom travom koji će, pre svega, omogućiti mlađim kategorijama da imaju uslove za pravilan razvoj tokom čitave godine - izjavio je Kokeza.

Prema njegovim rečima, Leskovac je grad koji zaslužuje da ima klub najmanje u Prvoj ligi, a uz akcije ovog tipa, odnosno ulaganja u infrastrukturu za fudbal u ovom regionu dolaze bolji dani.

fss.rs

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija