• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

27.05.2017

18:34

(FOTO/VIDEO) TUČA I HAOS NA DERBIJU! Sukob "delija" i "grobara", uletela žandarmerija!

Fudbal

(FOTO/VIDEO) TUČA I HAOS NA DERBIJU! Sukob "delija" i "grobara", uletela žandarmerija!

Podeli vest

Utakmica finala Kupa Srbije između Partizana i Crvene zvezde imala je uvertiru pošto je na tribinama došlo do incidenta u kojem su učestvovali navijači dva kluba, a potom je "uletele" i žandarmerija

Sukob se dogodio između severne i istočne tribine stadiona u Humskoj.

Starsportphoto©

Navijači Crvene zvezde su "proterali" prislatice crno-belih sa jednog dela istočne tribine. Potom se nekoliko navijača Partizana vratilo i zaletelo na protivnike i jednog navijača Zvezde oborilo na stolice, a tada je nastao opšti haos.

Starsportphoto©

To je bio znak da se umešaju organi reda, pa je žandarmerija uletela na tribine i sprečila još veći incident.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
stručnjak

pre 6 godina

Bede ljudske, kako ćete sutra da branite Srbiju kad se tamanite između sebe.

re

pre 6 godina

...mnogi huligani dolaze na utakmice samo da prave nerede i "dele pravdu"...zato treba pustiti 50-tak najokorelijih i sa jedne i druge strane da se dobro porazbijaju...posle ih pohapsiti zbog teških telesnih povreda ili ubistva zbog nasilništva i uništavanje imovine,itditd...poslati ih u zatvor na 5 godina...itd...ali ovo je srbija i od toga nema ništa....i uvek iste ružne slike a sve manje i amnje kvalitetnog futbala...

Prle

pre 6 godina

Zabraniti i ukinuti prvenstvo bar na 5 godina, da ove organizovane horde "navijaca",tj. alkosi, drogosi i lopurde nadju neki drugi POSAO I ZANIMACIJU !!! I to vec od SUTRA !!!

Denta

pre 6 godina

Stoka je stoka a fudbal kriminalna oorganizacija.Sve to treba nabiti u rudnike da propišaju majčino mleko,da pošten čovek nemoze otići sa detetom na utakmicu pa ovo je prešlo svaku meru.Zabole me uvo i za jedne i za druge,dabogda oči povadili.

baba roga

pre 6 godina

Ovako jasne slike i vi imate problema sa ovim huliganima.Šta radi država?

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija