• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

24.07.2017

09:45

KOLAROV BEZ EMOCIJA: Lacio je prošlost, sad sve dajem za Romu!

Fudbal

KOLAROV BEZ EMOCIJA: Lacio je prošlost, sad sve dajem za Romu!

Podeli vest

Novi fudbaler Rome Aleksandar Kolarov izjavio da mu je vreme provedeno u gradskom rivalu Laciju bilo lepo iskustvo, ali da sada na njegov bivši klub gleda kao na velikog rivala

 


Kolarov je tri sezone igrao za Lacio pre nego što je 2010. godine prešao u Mančester Siti, a ovog leta se vrati u Rim potpisom trogodišnjeg ugovora sa Romom.

- Ne mogu, niti želim da izbrišem prošlost. Sada sam u Romi i želim da dam maksimum kao dok sam igrao za Lacio, čak i više od toga. Igranje za Lacio je bilo dobro iskustvo, ali sada smo rivali na terenu - rekao je Kolarov za klupsku televiziju.

Kolarov, koji je sa Mančester Sitijem osvojio dve titule prvaka Engleske, u Romu je stigao u transferu vrednom pet miliona evra.

Takvim potezom "podelio" je Rim što se pokazalo već na prijateljskoj utakmici kada su navijači Lacija protiv SPAL-a istakli uvredljiv transparent "Kolarov crv".


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Menjaju se tržišne cene struje i gasa! Evo ko može da očekuje pojeftinjenje
Društvo

Menjaju se tržišne cene struje i gasa! Evo ko može da očekuje pojeftinjenje

Zbog energetske krize, Vlada je cene struje i gasa držala pod kontrolom. Od maja cena se formira na tržištu i stekli su se uslovi za pojeftinjenje za privredu - struje za više od 20 odsto, a gasa 15 procenata. Za domaćinstva cene ostaju iste, a u EPS-u i "Srbijagasu" kažu da do kraja godine neće biti ni poskupljenja, piše RTS.

19.04.2024

09:15

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija