• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

23.09.2017

17:54

(VIDEO) PLJUŠTALO U PREMIJER LIGI: "Petarda" Sitija, "poker" Čelsija, het-trik Morate!

Fudbal

(VIDEO) PLJUŠTALO U PREMIJER LIGI: "Petarda" Sitija, "poker" Čelsija, het-trik Morate!

Podeli vest

Mančester siti i Čelsi brijljirali su u šestom kolu Premijer lige. "Građani" su pregazili Kristal palas sa 5:0, a "plavci" Stouk 4:0, dok je Everton nakon preokreta dobio sa 2:1 Bornmut

Mančester siti je rutinski završio posao protiv Kristal Palsa u čijim redovima je naš Luka Milivojević igrao od  prvog minuta. Svoj dan imao je Sane koji je pored gola imao i dve asistencije.

"Građani" su slomili otpor gostiju i finišu poluvremena kada je Sane pogodio za 1:0. Vrlo brzo se mreža zatresla nakon što je utakmica nastavljena posle poluvremena. Sterling je dupirao vođstvom dok se Sane ovog puta bio asistent. Samo osam minuta kasnije Sterling je definitivno rešio pitanje pobednika, pošto ga je poslužio Aguero. još jednom je zatresao mrežu Palasa, koji je 30 minuta pre kraja meča bio u minusu tri gola.

Argentinac je nakon asistencije zatresao i mrežu rivala u 79. minutu, a na novu asistenciju sjajnog Sanea, dok se Delf, koji je ušao u drugom poluvremenu, pobrinuo za konačnih 5:0.

Čelsi odnosno Morata izrešetali su Stouk - 4:0. "Plavci" su vodili 2:0 za samo pola sata igre. Marati su bila dovoljna dva minuta da zatrese mrežu domaćina, dok je vođstvo potvrdio Pedro 30-ak minuta kasnije. Potom je Morata u drugom delu postigao još dva gola za pet minuta, upisao het-trik i doneo gostima ubedljivu pobedu.

Junajted nije bio raspucan na gostovanju Sautemptonu ali je trijumfovao pogotkom Lukakua u 20. minutu utakmice. Rašford je u finišu prih 45 minuta imao priliku iz slobodnjaka da donese đavolima 2:0 međutim tukao je pored stative.

Dušan Tadić je za "svece" odigrao ceo meč, kao i njegov saigrač iz reprezentacije Nemanja Matić u dresu "đavola". 

Everton je dobio Bornmut sa 2:1 i to nakon preokreta, a sva tri pogotka pala su tokom drugih 45 minuta utakmice. Gosti su poveli u 49. minutu, a onda je u finišu Niase sa dva gola za pet minuta doneo tri boda "karamelama .

PREMIJER LIGA


6. kolo

Subota

Vest Hem - Totenhem 2:3 (0:2)
(Čičarito 65, Kujate 87 - Kejn 34, 37, Eriksen 60)

Barnli - Hadersfild 0:0

Everton - Bornmut 2:1 (0:0)
(Niase 77, 82 - King 49)

Mančester siti - Kristal palas 5:0 (1:0)
(Sane 44, Sterling 51, 59, Aguero 79, Delf 89)

Sautempton - Mančester junajted 0:1 (0:1)
(Lukaku 20)

Stouk - Čelsi 0:4 (0:2)
(Morata 2, 77, 82, Pedro 30)

Svonsi - Votford 1:2 (0:1)
(Abraham 56 - Grej 13, Ričarlson 90 )

Lester - Liverpul 2:3 (1:2)
(Okazaki 45+3, Vardi 69 - Salah 15, Kutinjo 23, Henderson 68)

Nedelja

Brajton - Njukasl 17.00

Ponedeljak

Arsenal - VBA 21.00

printscreen

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Nastavljeni piromanski napadi na časne Srbe na severu KiM! Zapaljen automobil Ivanu Petroviću!
Politika

Nastavljeni piromanski napadi na časne Srbe na severu KiM! Zapaljen automobil Ivanu Petroviću!

Srpska lista saopštila je danas da paljenje automobila radniku opštine Privremenog organa Opštine Leposavić Ivanu Petroviću predstavlja nastavak piromanskih napada na časne Srbe na severu Kosova i Metohije "u režiji poslušnika i miljenika" premijera privremenih prištinskih institucija Aljbina Kurtija" na teritoriji opštine Leposavić, koju, kako navode "hoće da pretvore u leglo kriminala svojim nedelima".

18.04.2024

15:24

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija