• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Vl.T.

06.10.2017

23:39

"ORLOVI" U GLAS: Protiv Gruzije pobeda, kako znamo i umemo!

Fudbal

"ORLOVI" U GLAS: Protiv Gruzije pobeda, kako znamo i umemo!

Podeli vest

Fudbaleri reprezentacije Srbije poručili su navijačima da su svesni da su ih razočarali u Beču protiv Austrije (2:3), ali da će na "Marakani" protiv Gruzije igrati na pobedu kako znaju i umeju

 

 

Ni vezista Dušan Tadić nije bio na visini igara kao u dosadašnjem delu kvalifikacija, u kojima je bio naš najbolji igrač.

Nismo zaslužili da pobedimo, ni bod nam ne bi značio i ne bi menjao ništa pred Gruziju. Sve je u našim rukama,  ali moramo da vidimo gde smo grešili. Nema potrebe da se plašimo, već da dobijemo naredni meč kako znamo i umemo - poručio je Tadić.

Luka Milivojević je rekao da igrači nisu očekivali laku utakmicu, ali da nema objašnjenja zašto su odigrali toliko slabo.

- Razočarani smo, nismo odigrali kako smo hteli. Nismo ni očekivali da će nam Austrijanci pokloniti pobedu, ali ne znam razlog zašto smo od početka igrali loše. Nije smak sveta, imamo i dalje šansu da pobedom obezbedimo prolaz na Mundijal - rekao je Milivojević.

Napadač Aleksandar Mitrović smatra da je reprezentacija pala pod naletom euforije u javnosti.

Svi su nas već videli na SP i mi sami smo tako gledali na utakmicu. Pravili smo glupe greške, mislili lako ćemo. Bilo je previše euforije i to nam se obilo o glavu. Nemamo više pravo na kiks. Žao mi navijača koji su nas sjajno bodrili u Beču - istakao je Mitrović.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Banat

pre 6 godina

Sram vas bilo.Ko će doći da vas gleda protiv Gruzije? Ponizili ste onoliko navijača u Beču. Ne interesujete me više!

Zemun

pre 6 godina

Ne znam da li ste svesni da ste najomraženiji likovi u Srbiji.Ne zbog poraza, nego zbog neozbiljnosti i neodgovornosti koju ste pokazali.Sram vas bilo.

Goran

pre 6 godina

da euforija je kriva sto vi niste trcali i sto niste umeli da se dodajete izmedju sebe,jednom recju SRAMOTA\n

Cinik

pre 6 godina

Voleo bih da ne odu na SP. Ovakvi ljudi ne treba da budu deo svetskog sportskog spektakla.

POPE

pre 6 godina

Manje je zlo i manje kosta da se obrukate protiv Gruzije nego da nas brukate na SP jer je to neminovno.\n

Alfa

pre 6 godina

Pa,pošto vičete svi u glas,napravite hor.Neznalice.

Izbori 2024

Vesti

"Tomahavk ima ogromnu količinu eksploziva, evakuacija je neophodna" - Niški deminer o uklanjanju neeksplodirane rakete sa gradilišta
Društvo

"Tomahavk ima ogromnu količinu eksploziva, evakuacija je neophodna" - Niški deminer o uklanjanju neeksplodirane rakete sa gradilišta

Slađan Vučković (52), nekadašnji deminer Vojske Savezne republike Jugoslavije, koji je ostao bez obe ruke u razminiravanju Kopaonika, kazao je za naš portal da je pametno što je naređena evakuacija naselja Stevan Sinđelić jer ukoliko se sa gradilišta zaista uklanja Tomahavk, to ubojno sredstvo sadrži ogromnu količinu eksploziva – čak 454 kilograma.

20.04.2024

11:55

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija