• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Vl. Tomkovic

07.10.2017

08:21

PROTIV GRUZIJE BITI ILI NE BITI! Stojković: Stegnućemo zube i pobediti na "Marakani"!

Fudbal

PROTIV GRUZIJE BITI ILI NE BITI! Stojković: Stegnućemo zube i pobediti na "Marakani"!

Podeli vest

Vladimir Stojković posle poraza Srbije od Austrije (3:2) i propuštene prve meče lopte za plasman na Svetsko prvenstvo, kaže da "orlovi" nisu potcenili protivnika

- Očekivali smo tešku utakmicu, pošto smo igrali s protivnikom kome meč ništa nije značio, znali smo da će da napadaju i igraju takmičarski. Od nas se mnogo toga očekivalo danas da se reši, a utakmica je bila za nepotcenjivanje. Nismo ih potcenili. Desio se loš dan, sve se tako nekako namestilo, svi smo mislili da ćemo da slavimo, malo je bio pritisak, nadam se da ćemo ispraviti u Beogradu. Sve je to fudbal, desilo se da se oni nisu uplašili, to je nas možda iznenadilo i najviše uplašilo -  kazao je Vladimir Stojković posle poraza Srbije u Beču.

Uplašili se
Sve je to fudbal, desilo se da se oni nisu uplašili, to je nas možda iznenadilo i najviše uplašilo


Vladimir Stojković, golman Srbije

Ekipa Slavoljuba Muslina plasiraće se na Mundijal u Rusiju ako u ponedeljak od 20.45 pobedi Gruziju u Beogradu. Pritisak protiv Gruzije biće mnogo veći.

- Dolazi nam Gruzija koja je danas prvi put izgubila posle nekoliko utakmica i sigurno da će biti teško. Daćemo sve od sebe i moramo da se revanširamo. Prirodno je da se desi mali pad. Imali smo toliko perfektnih utakmica, moramo da izguramo kao do sada. Sada moramo stegnuti zube i pobediti na Marakani. Moramo da budemo zreli.

Stojković je, iako je primio tri gola, bio najbolji na terenu. 

- Meni je mnogo teško što smo odložili ono što smo morali da uradimo. Australija nije ekipa za potcenjivanje. Verovatno bi igrali drugačije da im je trebalo, bila bi drugačija utakmica, izašli su da se nadigravaju, da mogu da prime pet golova ili da daju. Manje mi je sad to bitno kad smo izgubili meč - priznao je golman Srbije. 


(VIDEO/FOTO) UMESTO SLAVLJA - POTOP! Očajna Srbija izgubila u Beču, pa će kartu za SP vaditi protiv Gruzije!


KAPITEN TEŠKO RAZOČARAN! Ivanović: Nismo verovali u sebe, uplašili smo se...

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
bas me briga

pre 6 godina

Posle onakve igre od sinoc,sto se mene tice,ne morate ni da pobedite.\n

lala

pre 6 godina

Sram vas bilo "nazovi sportisti".Treba da gledate kako se pravi spotisti bore za boje svoje države(vaterpoliste ,košarkaše ,košarkašice, odbojkaše, odbojkašice ijoš mnoge druge individualce)

Dragan Skoplje

pre 6 godina

Pa svi ste profesionalci zasto da se plasite, A igrali ste ko amateri. Kako vas nie bilo zao za ljude koi su napunili stadion. Da vam kazem pravo sa ovom igrom slobodno ostanite kuci I nemoj da trosite pare I nase zivce,sramota stegnite m... I igrajte muski I ono drvce od Mitrovica dok se ne sredi psihicki nemojte da ga stavljate da igra,sve u svemu igraci trreba da se srame za ovu igru.

Stiglic

pre 6 godina

Dal je moguce da neko odigra ovako lose?Ovima stvarno nije mesto na SP!

aca kg

pre 6 godina

Bolje je da pustite nekog drugog da ode na SP, nego da se ko popisani vratite kuci kao i uvek.Sa ovakvom kulovskom i jajarskom igrom bicemo smesni u Rusiji. Igramo na nivou seljacke lige i gore.

POPE

pre 6 godina

Voleo bih da ih stegnete kao protiv Austrije i zavrsite ovu bruku sada a ne u Rusiji jer ce to skupo da nas kosta a rezultat ce biti isti duplo golo.\n

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

Obeležen Međunarodni dan devojčica u IKT!
Politika

Obeležen Međunarodni dan devojčica u IKT!

Narodna Skupština Republike Srbije, Ministarstvo informisanja i telekomunikacija, Udruženje poslovnih žena Srbije i Program Ujedinjenih nacija za razvoj, svečano su obeležili Međunarodni dan devojčica u sektoru informaciono-komunikacionih tehnologija, u Domu Narodne skupštine Republike Srbije.

25.04.2024

16:35

Srpska lista: Od dolaska Kurtija na vlast zabeleženo 500 napada na Srbe!
Politika

Srpska lista: Od dolaska Kurtija na vlast zabeleženo 500 napada na Srbe!

Napad i pljačka Petra Kostića (20) pre dve noći u centru Kosovske Mitrovice nedaleko od glavnog gradskog šetališta, vrtića i osnovne škole od strane grupe Albanaca je 500. etnički motivisan napad od dolaska na vlast Aljbina Kurtija što je i najbolja slika i prilika njegovog odnosa prema Srbima i svemu što je srpsko, saopštila je danas Srpska lista.

25.04.2024

16:34

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija