• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

10.10.2017

19:52

(VIDEO) PALI RUSI PRED "ORLIĆIMA"! Šou Luke Jovića, golčina Danila Pantića na "Karađorđu"!

Fudbal

(VIDEO) PALI RUSI PRED "ORLIĆIMA"! Šou Luke Jovića, golčina Danila Pantića na "Karađorđu"!

Podeli vest

Mladi fudbaleri Srbije savladali su Rusiju sa 3:2 na "Karađorđu", u derbiju kola Grupe 7 kvalifikacija za Evropsko prvenstvo

Rusi su dva puta stizali vođstvo "orlića", ali su izabranici Gorana Đorovića ipak stigli do treće uzastopne pobede. Srbija je sada lider grupe sa maksimalnim učinkom iz tri meča, ima dva boda više od Rusije koja ima meč više, te Jermenije koja je odigrala pet utakmica i takođe ima sedam bodova. 

Srbija je povela u 14. minutu, prelepim golom Danila Pantića iz slobodnog udarca. Lopta je zakačila desnu stativu i odbila se u mrežu. Vođstvo našeg tima potrajalo je samo dvanaest minuta. Žemaledinov je natrčao na odbijenu loptu nakon odbrane golmana Radunovića i iz neposredne blizine je prosledio u mrežu za egal 1:1.

Već u 33. minutu ponovo su "orlići" vodili, ponovo posle prekida. Ovoga puta, Radonjić i Živković su izveli kratku kombinaciju pri izvođenju kornera, Živković je potom odlično centrirao za Jovića, a napadač Ajntrahta je udarcem glavom pogodio za 2:1.

''Orlići''su i ovu prednost prokockali. Tri minuta pre kraja poluvremena  Jovanović se okliznuo, a Melkadze pobegao i lako savladao Radunovića - 2:2. 

Opet je Srbija povela, na isteku 60 minuta igre, Jović je nakon kontre postigao drugi gol na utakmici i doneo novo vođstvo "orlićima". Rusi su u nastavku meča  imali nekoliko dobrih šansi da stignu i do trećeg egala ali je na našem golu briljirao Radunović i sačuvao pobedu Srbiji.

 

SRBIJA - RUSIJA 3:2 (2:2)

Strelac: Pantić 14, Jović 33, 60 -  Žemaledinov 26, Melkadze 42.

Stadion: Karađorđe. Sudija: Adam Farkaš (Mađarska).

SRBIJA: Radunović, Stevanović, Jovanović, Milenković, Bogosavac, Lukić (od 87. Mesarović), Pantić (od 65. Mašović), Grujić, Radonjić (od 77. Pantović), Jović, Živković.

RUSIJA: Mitruškin, Raskazov, Černov, Lukačev, Šakuro, Guliev (od 78. Čalov), Lanin, Zigulev, Žemaledinov, Melkadze, Obliakov (od 71. Bakaev). 

TOK MEČA

Starsportphoto

Drugo poluvreme:

- 90'. Igraće se još tri minuta.

- 87'. Jović u dobroj šansi, ali mu je Černov zasmetao i ostaje na dva gola večeras.

- 80'. Još jedna odbrana raspoloženog Radunovića, posle šuta Melkadzea.

- 78'. Izmena na obe strane. Radonjića je zamenio Pentović, a Čalov je u igri umesto Gulieva.

- 77'. Mogli su Rusi sada do novog egala, ali je golman Radunović spasio "orliće" nakon šuta Bakaeva.

- 75'. Živković je šutirao, ali je golman Rusije Mitruškin bez problema otklonio opasnost ispred svog gola. 

- 65'. Izmena u ekipi Srbije: umesto Danila Pantića na terenu je  Erhan Mašović.

- 60'. GOOOL! Opet vodi Srbija - 3:2! Sevnula je kontra, činilo se da Jović neće stići do lopte, ali se dobro snašao napadač Ajntrahta i postigao drugi gol na meču za novu prednost "orlića".

- 56'. Milenković je sada bio u idealnoj prilici da vrati vođstvo "orlićima", ali ostaje 2:2.

- 51'. Umalo Rusi da povedu. Žemaledinov je prošao pored MIlenkovića, ali na našu sreću lopta posle njegovog šuta ide pored gola.

- 49'. Dobra šansa za Gujića nakon ubačene lopte Živkovića, ali lopta ide preko gola Mitruškina.

Starsportphoto

Prvo poluvreme:

- 44'. Ponovo Melkadze u šansi, ali ovog puta ne uspeva da savlada golmana Radunovića.

- 42'. GOOOL! 2:2! Melkadze poravnava rezultat! Umakao je čuvarima Melkadze, sam je izašao pred Radunovića i precizno šutirao u dalji donji ugao.

- 39'. Marko Grujić je pokušao da iznenadi golmana Rusije iz daljine, ali je na mestu Mitruškin pa ostaje 2:1 za Srbiju.

- 33'. GOOOL! Ponovo vodi Srbija - 2:1. Jović je strelac! Živković je ubacio loptu u peterac, a Jović odlično odreagovao i pored čuvara glavom smestio loptu u mrežu.

- 29'. Slobodan udarac za Ruse, ali bez opasnosti nakon šuta Obliakova.

- 26'. GOOOL! Rusi su izjednačili rezultat - 1:1! Žemaledinov je odlično odreagovao i odbijenu loptu  posle odbrane Radunovića smestio u mrežu za izjednačenje. 

- 17'. Zapretio je  Andrija Živković , ali brani golman gostiju Anton Mitruškin.

- 14'. GOOOL! Vodi Srbija 1:0! Ne smeta Pantiću čalma. Šutirao je sa oko 17 - 18 metara u bliži ugao, a lopta se od stative odbila u gol. Sjajan pogodak.

- 13'. Inicijativa "orlića", ali su Rusi zatvorili sve prilaze svom golu.

- 9'. Prodor Nemanje Radonjića po levoj strani ali nije uspeo da proigra nekoga od saigrača u sredini kaznenog prostora Rusije.

- 8'. Mogla je ovo da bude lepa prilika da se pripreti Rusima, ali ništa od toga. Centrirao je sa strane Stevanović, ali su gosti na vreme intervenisali pre nego što je lopta došla do naših napadača. 

- 3'. Povredio se Danilo Pantić. Razbijena mu je arkada, pa je morala da mu se ukaže lekarska pomoć. Nastavio je meč sa zavojem na glavi. 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija