• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

11.10.2017

12:54

(VIDEO) GOL KOJI TO NIJE! Panama nepostojećim pogotkom do Mundijal!

Fudbal

(VIDEO) GOL KOJI TO NIJE! Panama nepostojećim pogotkom do Mundijal!

Podeli vest

Fudbaleri Paname plasirali su se na Svetsko prvenstvo pobedom nad Kostarikom od 2:1, ali prvi gol je neregularan

Roman Tores je junak Paname pošto je sa dva gola prvi put svoju zemlju odveo na Mundijal. 

Ali, prvi gol Paname nije regularan. preg golom Kostarike je bila gužva, lopta je bila na gol liniji, ali je jedan igrač Kostarike u poslednjem trenutku izbacio loptu.

Međutim, glavni sudija je na asistenciju pomoćnika pokazao da je lopta prešla gol liniju, zbog čega su Kostarikanci pobesneli.

Ostaje da se vidi kakva će biti reakcija iz Sjedinjenih Američkih Država, koje su izvisile za plasman na Mundijal, prvi put posle 32 godine.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija