• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Blic

12.11.2017

13:26

KRSTAJIĆ MORAO DA ZOVE IGRAČE IZ SL! Zbog ugovora i zarade "orlovima" se pridružili superligaši!

Fudbal

KRSTAJIĆ MORAO DA ZOVE IGRAČE IZ SL! Zbog ugovora i zarade "orlovima" se pridružili superligaši!

Podeli vest

Vršilac dužnosti selektora reprezentacije Srbije Mladen Krstajić morao je da pozive igrače iz Superlige kako FS Srbije ne bi prekršio odredbe potpisanog ugovora

Posle utakmice sa selekcijom Kine (2:0) reprezentaciju su morali da napuste Aleksandar Kolarov, Dušan Tadić, Duško Tošić i Filip Kostić zbog čega je v.d. selektora Mladen Krstajić morao da reaguje.

Naknadni pozivi uručeni su četvorici igrača iz Super lige Srbije Đorđu Ivanoviću (Spartak ŽK), Aleksandru Filipoviću (Voždovac), Nikoli Aksentijeviću (Radnički Niš) i Milošu Simonoviću (Napredak).

Razlog za ovakav potez Mladena Krstajića leži u činjenici da je FSS potpisao ugovor u kojem stoji da će Srbija imati 23 igrača u protokolu za duel sa Južnom Korejom, prenosi Blic. Eventualno kršenje ove odredbe ugovora značilo bi i manju zaradu za FS Srbije, a  FSS će od azijske turneje zaraditi 500.000 evra.

Srbija utakmicu sa Južnom Korejom igra u utorak od 12.00 časova.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija