• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Žurnal

02.12.2017

11:07

TRENERI "VEČITIH" UPOZORAVAJU "ORLOVE"! Milojević: Još nismo prošli grupu! Đukić: Nema "malih" reprezentacija!

Fudbal

TRENERI "VEČITIH" UPOZORAVAJU "ORLOVE"! Milojević: Još nismo prošli grupu! Đukić: Nema "malih" reprezentacija!

Podeli vest

Srbija će na Svetskom prvenstvu u Rusiji igrati u grupi sa Kostarikom, Švajcarskom i  Brazil. Trener Crvene zvezde Vladan Milojević poručuje da grupa nije laka, a oprezan je i njegov kolega na klupi Partizana Mirosav Đukić 

- Grupa nije laka, ne bi trebalo tako da gledamo. Bilo je dosta primera kada smo kažnjeni što smo unapred mislili da smo dobili utakmicu. Ako se dobro psihološki budemo spremali, a kvalitet sigurno imamo, neće biti problema. Sve zavisi od nas. Živimo na takvom podneblju da već razmišljamo o Nemcima. Ne treba da računamo da smo već prošli grupu - rekao je Milojević za Sportski žurnal.

Miroslav Đukić kaže da je Brazil favorit dok će biti borba za drugo mesto. 

- Brazil je sigurno favorit, za drugo mesto će se voditi velika borba. Švajcarska i Kostarika su, naizgled, lakši protivnici, ali zaslužuju maksimalno poštovanje. Na Mondijalu nema "malih" reprezentacija. Imamo dobru i iskusnu ekipu, siguran sam da će momci svakom meču da priđu ozbiljno i donesu nam mnogo radosti. Nemamo pritisak, pa ako uđemo u te utakmice mirno i bez tenzije možemo daleko da doguramo - istakao je trener Partizana.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija