• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta

04.01.2018

09:03

METLA ZA MIHU! Torino otpustio srpskog trenera

Fudbal

METLA ZA MIHU! Torino otpustio srpskog trenera

Podeli vest

Srpski fudbalski trener i nekadašnji selektor Srbije Siniša Mihajlović dobio je otkaz u Torinu, preneli su danas italijanski mediji


Torino je sinoć eliminisan u četvrtfinalu Kupa Italije pošto je sa 2:0 izgubio od Juventusa i to je, prema pisanju medija, bio poslednji meč Mihajlovića na klupi tog kluba.
Kako se navodi, pored loših rezultata u poslednje vreme, detalj koji je najviše uznemirio predsednika kluba Urbana Kaira jeste očigledan nedostatak karaktera tima koji je nestao s povredom najboljeg strelca Andree Belotija.

Torino je u poslednjih 17 utakmica upisao samo tri pobede uz osam remija i pet poraza.
Skaj sport Italija navodi da je bivši trener Napolija, Intera i Votforda Valter Macari glavni kandidat da na klupi Torina zameni Mihajlovića.

Siniša Mihajlović je u Torinu od leta 2016. godine, nakon što je prethodno u aprilu dobio otkaz u Milanu. On je u karijeri još vodio Bolonju, Kataniju, Fiorentinu, Sampdoriju i reprezentaciju Srbije. 



Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija