• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

09.01.2018

09:44

TRANSFER VRTEŠKA: Real lovi Španca iz Čelsija, Tevez se vratio kući!

Fudbal

TRANSFER VRTEŠKA: Real lovi Španca iz Čelsija, Tevez se vratio kući!

Podeli vest

Do kraja prelaznog roka, pratićemo transfere, glasine, špekulacije o prelascima igrača u vodećim evropskim ligama

OLIMPIJAKOS: Brazilski desni bek Igor Silva preselio se u redove Olimpijakosa. Stigao je iz redova grčkog prvoligaša Asteras Tripolisa. 

NAPOLI: Meta Napolitanaca je fudbaler Barselone Đerar Delofeu. Krilni fudbaler se letos vratio u Barselonu, ali nije ispunio očekivanja Ernesta Valverdea. Očekuje se da Italijani plate Kataloncima između 15 i 20 miliona evra.

BOKA JUNIORS: Karlos Tevez se vratio kući! Iskusni napadač je raskinuo ugovor sa Šangaje Šenhuom i treći put obukao dres slavnog kluba. Boka je u isto vreme promovisala i Emanuea Masa, koji je stigao iz Trabzona.

REAL MADRID: "Kraljevski" klub našao je novu metu, a reč je o fudbaleru Čelsija Markosu Alonsu, koji ove sezone blista u Premijer ligi. Levi bek "plavaca" je u tekućoj sezoni postigao sedam golova i jedan je od najboljih igrača u timu Antonija Kontea.

VEST HEM: "Čekićari" privode kraju transfer Džondža Šelvija iz Njukasla. Vest Hem će "svrakama" za vezistu platiti 13,5 miliona evra.

ARSENAL: Arsen Venger je pronašao zamenu za Aleksisa Sančeza koji će napustiti Arsenal, samo je pitanje da li sada ili na leto. "Tobdžije" su spremne da Boki Juniors Kristijana Pavona plate 30 miliona evra, koliko iznosi otkupna klauzula.

INTER: Prva zvezda Intera Mauro Ikardi je bio u Madridu, gde je prošao lekarske preglede u kampu Reala, tvrdi španski "Diario gol". Po njihovim saznanjima, Argentinac će do kraja meseca preći u redove Reala, a ukupna vrednost transfera će biti 110 miliona evra.

ŠALKE: Prvo pojačanje Šalkea, ali u letnjem prelaznom roku, biće golgeter Hofenhajma Mark Ut. Klub iz Gelzenkirhena je potvrdio da je transfer dogovoren, Ut će potpisati ugovor na četiri godine, a doći će kao slobodan igrač, pošto mu ugovor sa Hofenhajmom ističe na leto.

VALENSIJA: Španski "slepi miševi" žele da dovedu u ovom prelaznom roku Fransesa Kokelana iz Arsenala. Francuski fudbaler je u drugom planu na "Emirejtsu", pa je Valensija spremila ponudu vrednu 15 miliona evra za njegovo dovođenje. Za njega su zainteresovani i Vest Hem i Kristal Palas.

BARSELONA: Dolazak Filipea Kutinja u Barselonu, najverovatnije će značiti rastanak sa Ivanom Rakitićem. Kako tvrdi španski list "Diario Gol", hrvatski reprezentativac je već počeo da razmišlja o svom narednom potezu, a za njega su zainteresovani Juventus, Arsenal i Liverpul.

MANČESTER SITI: Aleksis Sančez i Mančester siti su se dogovorili! Čileanac će među "građanima" zarađivati 15 miliona evra po sezoni, a dobiće i bonus od 35 miliona evra ako u julu dođe u klub kao slobodan igrač. Ako, pak, odluči da već sada u januaru pređe u Siti, dobiće bonus od 20 miliona, dok će Arsenal dobiti 25 miliona evra na ime obeštećenja.

PSŽ: Čelnici "svetaca" odredili su cenu za Lukasa Mouru. Klub koji želi da kupi Brazilca, a zainteresovani su Mančester junajted i Liverpul, moraće da plati 40 miliona evra, pošto Mouri ugovor ističe u leto 2019. godine. Njega je hteo da uzme na pozajmicu Nant, ali "kanarinci" ne mogu da plate to što traži PSŽ.

TOTENHEM: Na adresu Barselone stigla je ponuda Totenhema za vezistu Andrea Gomeša. Po informaciji portugalskog lista "A bola", Englezi nude Špancima 17 miliona evra za igrača koji ima malu minutažu ove sezone u dresu Barselone, a imaće i još manju sada kada je na "Nou Kamp" stigao Filipe Kutinjo.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija