• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

10.01.2018

10:54

TRANSFER VRTEŠKA: U Napoli stiže igrač Barse, Bešiktaš bacio oko na Mandžukića

Fudbal

TRANSFER VRTEŠKA: U Napoli stiže igrač Barse, Bešiktaš bacio oko na Mandžukića

Podeli vest

Do kraja prelaznog roka, pratićemo transfere, glasine, špekulacije o prelascima igrača u vodećim evropskim ligama

LIVERPUL: Danijel Staridž želi da ode iz Liverpula kako bi više igrao i borio se za odlazak na Svetsko prvenstvo. "Redsi" su mu izašli u susret i spremni su sa ga pošalju u Inter na pozajmicu do leta. 

INTER: Španska "Marka" potvrdila je pisanja talijanskih medija. Barselona je pristala na pregovore s Interom oko transfera Brazilca Rafinje.

NAPOLI: Inter je odustao, ali Napoli je blizu Deulofeua, koji bi mogao da napusti Barselonu i preseli se na "San Paolo" tokom zimskog prelaznog roka. Lider Serie A spremio je 18 miliona evra za Katalonce, uz dva miliona evra bonusa.

BEŠIKTAŠ: Bešiktaš nastavlja da troši novac, a  nova meta je Mario Mandžukić. Ekipa koja će igrati osminu finala Lige šampiona ima najviše ciljeve, želi da osvoje prvenstvo Turske ponovo, imaju dobre izglede za to, ali su im pojačanja potrebna. Juventus ne želi da pusti Mandžukića u januaru, videćemo da li će mu Turci promeniti mišljenje.

BORUSIJA DORTMUND: Sportski direktor Borusije iz Dortmunda Mihael Cork  demantovao je navode medija da bi Andre Širle mogao da pređe u Inter ovog meseca. - Hoće li Širle otići? Ne! S trenerom smo utvrdili da možemo da postignemo naše ciljeve jedino sa zdravim timom. Imamo 29 igrača pod ugovorom, a to podrazumeva i odredjenu vrstu budžeta  rekao je Mihael Cork za nemačke medije.

BAŠAKŠEHIR: Arda Turan i  Bašakšehir davno su se dogovorili, popustila je i Barselona, pa bi u naredna dva dana trebalo da pojača redove turske ekipe.Dogovorena je jednoipogodišnja pozajmica, posle koje će Turci imati obavezu da za 15 miliona evra u potpunosti otkupe ugovor. Turan godišnje zarađuje osam miliona evra, biće zanimljivo videti kako su se klubovi dogovorili oko ove cifre, ko će ga plaćati tokom pozajmice. 

VALENSIJA: Fudbaler Arsenala Fransis Kokelan prihvatio je ponudu Valensije i u naredna 24 sata bi trebalo da obuče dres "slepih miševa". Arsenal će na ime obeštećenja dobiti između 10 i 12 miliona evra.

BARSELONA: Velikan sa "Nou Kampa" je dao odrešene ruke osmorici igrača u izboru nove sredine. Ukoliko klub dobije zadovolavajuću ponudu na prodaju su Havijer Maskerano, Arda Turan, Andre Gomeš, Đerar Delofeu, Aleiš Vidal, Pako Alkaser, Denis Suarez i Hoze Arnaiz.

ARSENAL: Posle Sautemptona i Everton se uključio u trku za dovođenje Tea Volkota. "Karamele" su spremne da plate 20 miliona evra za krilnog napadača.

MANČESTER JUNAJTED: Britanski tabloid San objavio je da bi Zlatan Ibrahimović mogao da napusti Mančester junajted znatno pre isteka ugovora u junu 2018. godine. Za Šveđanina se, navodno, interesuju klubovi iz Kine i SAD.

Reuters

REAL: Italijanski novinar koji retko greši kada je reč o transferi Đanluka Di Marcio objavio je da je Realov odgovor na Barsino dovođenje Filipea Kutinja niko drugi do Mohamed Salah! To znači da bi Liverpul moga da strada, jer to znači da bi dvojica najboljih igrača napustila "Enfild".

LIVERPUL: Marko Grujić će najverovatnije na pozajmicu i to u po svemu sudeći u Hadersfild. Menadžer ovog kluba je David Vagner, inače kum Jirgena Klopa.

MONAKO: Trener "Kneževa" Leonardo Žardim jasno je stavio do znanja da Tomas Lemar neće biti prodat u zimskom prelaznom roku. Za mladog Francuza su interesovanje pokazali Liverpul i Arsenal.

REAL MADRID: Na "Santjago Bernabeu" je stigla ponuda za Gereta Bejla teška 95 miliona evra i to od kineskog Gvangžu Evergrandea. Za Velšanina je najveće interesovanje u prethodnom periodu pokazao Mančester junajted.

LACIO: Rimljani traže zamenu za Stefana De Fraja, koji će na kraju sezone akda mu istekne ugovor napustiti klub. Jedan od igrača koji je kandidat da zameni Holanđanina je bivši srpski reprezentativac i defanzivac Borusije Dortmund Neven Subotić, kojem ugovor ističe na kraju sezone.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Prihvaćeno jemstvo od skoro milion i po evra! Sin Vesne Medenice predsednice Vrhovnog suda pušten da se brani sa slobode!
dva puta odbili

Prihvaćeno jemstvo od skoro milion i po evra! Sin Vesne Medenice predsednice Vrhovnog suda pušten da se brani sa slobode!

Ustavni sud Crne Gore usvojio je danas žalbu i utvrdio da se Miloš Medenica, sin bivše predsednice Vrhovnog suda Vesne Medenice, neosnovano u pritvoru, potvrđeno je nezvanično podgoričkom portalu CdM. Vesni Medenici se takođe sudi, zbog optužbi za zloupotrebu službenog položaja i organizovanja kriminalne grupe, ali se i ona brani sa slobode.

24.04.2024

16:09

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija