• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

05.02.2018

11:22

ARSENAL NE ODUSTAJE OD ANDRIJE! Venger i dalje prati igre Živkovića

Fudbal

ARSENAL NE ODUSTAJE OD ANDRIJE! Venger i dalje prati igre Živkovića

Podeli vest

Fudbaler Benfike Andrija Živković nalazi se na meti Arsenala za transfer u letnjem prelaznom roku, prenosi britanski Miror

Arsenal je pratio srpskog reprezentativca i dok je bio u Partizanu, pre nego što je otišao u lisabonski klub, gde ove sezone nema veliku minutažu, a sada je obnovio interesovanje.
Izaslanici Arsenala godinama prate razvoj Živkovića, čak su bili i prošlog leta na Evropskom prvenstvu za mlade u Poljskoj da ga gledaju i spremni su da od jula pošalju ponudu za transfer.

Živković je ove sezone odigramo samo 10 utakmica za Benfiku u svim takmičenjima, ali uprkos tome mnogi klubovi ga žele poput Sevilje i Valensije.
Spekulisalo se da će u januaru napustiti La Luž i preći na pozajmicu u Španiju, ali je ostao da se bori za ozbiljniju ulogu u portugalskom velikanu.

Živković je najmlađi debitant u istoriji A reprezentacije Srbije, a do sada je odigrao sedam mečeva, među kojima su poslednja dva na azijskoj turneji protiv Kine (2:0) i Južne Koreje (1:1).



Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija