• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta

15.02.2018

13:35

SAD SE KAJU U ROMI: Mogli smo i više da zaradimo od Salaha

Fudbal

SAD SE KAJU U ROMI: Mogli smo i više da zaradimo od Salaha

Podeli vest

Sportski direktor Rome Monči rekao je da je klub mogao da dobije više novca od Liverpula za transfer fudbalera Mohameda Salaha, ali da nije mogao da čeka i da je morao da proda egipatskog napadača

Salah je ove sezone jedan od najboljih igrača Premijer lige, a u svim takmičenjima postigao je 30 golova.

Roma ga je letos prodala Liverpulu za 42 miliona evra, a uz bonuse transfer bi mogao da dostigne i 50 miliona, a mnogi smatraju da je italijanski klub mogao da "izvuče" više novca.
Letos je ostvaren najveći transfer u istoriji fudbala, pošto je Nejmar za 222 miliona evra iz Barselone prešao u Pari Sen Žeremen.

- U tom trenutku smo morali da ga prodamo i to je bila važna opcija. Transferi Nejmara i Kilijana Mbapea su promenili tržište, ali nama je tada bilo neophodno da prodamo Salaha. Mislim da smo mogli da dobijemo više, ali posle tog transfera mogli smo da napravimo određene korake - rekao je Monči za Skaj Italija.

On je dodao da je po njegovom dolasku u klub ponuda Liverpula za Salaha iznosila 32 miliona evra, uz dodatnih tri miliona evra bonusa.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija