• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

08.03.2018

20:59

(VIDEO) LIGA EVROPE: Arsenal razbio Milan, Dortmund i CSKA u problemu!

Fudbal

(VIDEO) LIGA EVROPE: Arsenal razbio Milan, Dortmund i CSKA u problemu!

Podeli vest

Arsenal je u prvom meču osmine finala Lige Evrope kao gost savladao Milan 2:0, dok je Atletiko Madrid bio ubedljiv protiv Lokomotive iz Moskve -3:0, a Borusija Dortmund je poražena od Salcburga 2:1

Pretio je Milan nakon žreba za osminu finala Lige Evrope Arsenalu, pa dobio šamarčinu. Ozil je pakovao, a Mkitarijan i Ramzi pogađali za Arsenal. 

Povele su tobdžije" posle 15 minuta utakmice. Ozil je video Mkitarijana na levoj strani snažno šutirao i matirao Donarumu. Na kraju prvog dela pisalo je na semaforu 0:2 ! Ponovo je Ozil bio asistent, a Ramzi izbegao ofsajd zamku, prevario Donarumu i ušetao se u gol Milana.

Reuters

Atletiko Madrid je na pred svojim navijačima savladao Lokomotivu iz Moskve 3:0. Moskovljane je u 22. minutu načeo Nigez golčinom sa 30 metara, prednost je duplirao Kosta pogotkom u 47. minutu utakmice, a verovatno prolazak u četvrtfinale overio Koke golom na isteku 90. minuta duela.
Srpski internacionalac Nemanja Pejčinović je odigrao 90 minuta za ekipu Lokomotive.


Salcburg je u prvom meču somine finale u Dortmundu iznendaio  Borusiji koju je dobio sa 2:1. Nije bilo golova posle prvih 45 minuta meča, a u nastavku su Austrijanci za sedam minuta postigli dva gola.

Prvo je Beriša u 49. sa penala doneo prednost Salcburgu, koju je već u 56. duplirao. Širle je vrlo brzo, u 62. smanjio na 2:1 i to je bilo sve od "milionera" u ovom meču koji će u Austriji morati da traži prolazak u narednu rundu takmičenja.

Lion je kao gost savladao CSKA u Moskvi. jedini pogodak za Francuze delo je Marsela u 68. minutu utakmice.  

LIGA EVROPE


Ssmina finala

Milan - Arsenal 0:2 (0:2)
(Mkitarijan 15, Ramzi 90+4)

Atletiko Madrid - Lokomotiva Moskva 2:0 (1:0)(Saul 22, Kosta 47, Koke 90)

Borusija Dortmund - Salzburg 1:2 (0:1)(Širle 62 - Beriša 48p, Beriša 56)

CSKA Moskva - Lion 0:1 (0:0)(Marselo 68)

Lacio - Dinamo Kijev 2:2 (0:0)(Imobile 54, Anderson 62 - Cigankov 52, Moraeš 79)

Olimpik Marsej - Atletik Bilbao 3:1 (2:1)(Okampos 1, 57, Pajet 14 - Aduric 45+3pen)

RB Lajpcig - Zenit 2:1 (0:0)(Bruma 56, Verner 77 - Krišito 86)

Sporting Lisabon - Viktorija Plzen 2:0 (1:0)(Montero 45+1, 49)


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija