• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

24.03.2018

08:35

"ORLOVI" NE DRAME POSLE PORAZA: Dobro smo igrali, sistem je nov, tek se uigravamo za Mundijal!

Fudbal

"ORLOVI" NE DRAME POSLE PORAZA: Dobro smo igrali, sistem je nov, tek se uigravamo za Mundijal!

Podeli vest

Reprezentativci Srbije mirno su prihvatili poraz do Maroka (2:1) mada smatraju da ga nisu zaslužili i napominju da sistem igre drugačiji i da se tek uigravaju

- Odigrali smo OK utakmicu, ali Maroko je bio bolji i zasluženo je pobedio. Mislim da smo imali šanse koje smo morali da iskoristimo i nismo, a oni su iz dve šanse dali dva gola. Nov je selektor, nov je sistem, idemo dalje. Niko nije rekao da će biti lako i da ćemo sve da dobijamo, uigravamo se, pa ćemo da vidimo - rekao je Mitrović, prenosi sajt FSS.

U poslednje vreme Mitrović igra sjajno i u klubu, u Fulamu, ali u reprezentaciji je bio odličan i dok je sedeo na klupi Njukasla. 

- Promenila se situacija nabolje za mene, više igram, dajem golove. Lakše mi je da igram kod Jokanovića, lepo samo se prilagodio. Meni je uvek čast da igram za reprezentaciju, dajem sve od sebe kad god igram – tako će uvek biti dok sam ovde. Trenirao sam dobro, koristio sam treninge da održim formu, a i saigrači iz reprezentacije pomogli su mi dobrim asistencijama - zaključio je 23-godišnji napadač. 

Dušan Tadić smatra da Srbija nije zaslužila poraz.

- Bezveze smo primili golove. Penal nije postojao. I drugi gol...Imali smo neke situacije koje smo morali bolje da rešimo kada smo im oduzeli loptu na njihovoj polovini. Uigravamo se, drugačiji je sistem. Drago mi je i zbog jubileja, nije mala brojka, žao mi je što nije i bolji rezultat, ali idemo dalje, uigravamo se za ono što nas čeka u Rusiji - kazao je Tadić koji je protiv Maroka odigrao 50. utakmicu za Srbiju.

reuters‚


I Adem Ljajić smatra da je Srbija odigrala dobru utakmicu.

- Tvrda utakmica, igrali smo dobro, a oni su iz dve šanse dali dva gola na neke naše greške. Iz kontri. Imali smo nekoliko šansi, ali sada ne treba tugovati, glavu gore, ovo su prijateljske utakmice, okrećemo se Nigeriji kako bi odradili to najbolje što možemo - poručio je Ljajić.

"Orlovi" će za četiri dana igrati i drugi prijateljski meč protiv Nigerije u Londonu. 

Srbija će se u grupnoj fazi na Svetskom prvenstvu boriti protiv Kostarike, Brazila i Švajcarske. Mundijal je na programu od 14. juna do 15. jula.

(VIDEO) BEZIDEJNA SRBIJA PALA NA PRVOM TESTU! Bledi "orlovi" poraženi od Maroka!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
plava cigra

pre 6 godina

Igrali smo dobro,pa momci mozda ste vi igrali na nekom drugom mestu ali ovo sto smo gledali sinoc je K A T A S T R O F A!!!!!!!!!!!

dr

pre 6 godina

bice jos bolji dok krsta upozna jos menadzera i dovede novu ekipu sk,,ca..i konopca,,sad se prica daje za ovu turu uzo oko 200.000 evra,,,sretno,,koga doveo ,,dobice neku kintu...

I taman se uigraju

pre 6 godina

Наставиће по исто рецепту да се уигравају у Русији. И таман се уиграју а оно светско првенство завршено. Тренер прекаљен, ФСС све експерти, толе у сенци повлачи конце и НЕУСПЕХ је загарантован. Доле да ово трпимо?!

Bora

pre 6 godina

Neverovatno.Tek se uigravaju.Sta ce tek biti kada se uigraju.Ima da prsti ispred naseg gola.Punice nas na Mondijalu ko da smo na rukometnoj utakmici.Bice 6:1, 4:1,5:0.Kladicu se da cemo biti glavna sprdnja na Mondijalu.Tako to biva kada izaberete nekog poput Kokeze i Krstajica da vas vode.

moma

pre 6 godina

Sviđa mi se ovaj novi sistem,kojeg nisam prepoznao,a daje i dobre rezultate.Onaj Nikola Maksimović i za pet godina neće Banetu biti do kolena,ko ga je ubedio da je dobar,a i one što mu toliku lovu daju svaka im čast.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija