• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

03.04.2018

13:02

KUP SRBIJE: Čukarički na Partizan u polufinalu!

Fudbal

KUP SRBIJE: Čukarički na Partizan u polufinalu!

Podeli vest

U polufinalu Kupa Srbije igraće Partizan i Čukarički, dok se u drugoj utakmici sastaju Mačva i Mladost iz Lučana

Partizan će u prvoj utakmici biti gost, dok će Mačva u Šapcu dočekati Mladost.

Podsećanja radi, Partizan i Čukarički su 2015. godine igrali u finalu Kupa. Slavoljub Srnić je tada pogodio za minimalnih 1:0 i istorijski tijumf Brđana. Na poslednjem meču dva tima, crno-beli su na gostovanju kod Čuke slavili sa 2:0 golovima Leandrea Tavambe i Ognjena Ožegovića.

Polufinalne utakmice se igraju 18. april i 9. maj, dok je meč za trofej zakazan za 23. maj. Ako rezultat bude identičan u oba meča, odmah će se izvoditi penali.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija