• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

04.04.2018

20:29

(VIDEO) SERIJA A: Ikardi se brukao protiv Milana, asistencija Ljajića u "pokeru" Torina!

Fudbal

(VIDEO) SERIJA A: Ikardi se brukao protiv Milana, asistencija Ljajića u "pokeru" Torina!

Podeli vest

Derbi meč Serije A između Milana i Intera okončan je bez pobednika i golova - 0:0

Mauro Ikardi bio je u centru pažnje, ali nije se proslavio - bio je tragičar! Prvo mu je VAR poništio gol zbog ofsajda, a onda se odbrukao propisno. Promašio je prazan gol sa nekoliko metara od gola, a onda nešto slično uradio i u 93. minutu utakmice. 

Postigao je Mauro Ikardi sjajan gol za Inter u finišu prvog dela meča, ali je on poništen jer je bio u ofsajdu. Navijači "nerazura" su proslavljali vođstvo, a onda je usledio hladan tuš. VAR je pokazao da je Argentinac bio u ofsajdu i to samo nekoliko centimetar, a sudija je pokazao da ostaje 0:0. 

Šansu za gol tokom prvih 45 minuta igre imao je i Milan, ali je Handanović zaustavio šut Bonućiju odličnom odbranom.

Milan je krenuo ofanzivnije u drugom delu, ali je ponovo Inter prvi mogao do prednosti.  Kandreva je ponovo prosledio loptu za Ikardika koji je samo trebalo da postavi nogu i da postigne gol. Ali, samo on zna šta je hteo da uradi, možda atraktivno petom da prosledi loptu u gol i obrukao se. Potom je i Milan postigao gol, koji je opet sudija poništio, jer je Kutrone bio u očiglednom ofsajdu. 

Ikardi je "briljirao" i u sudijskoj nadoknadi. Argentinac je u 93. uradio nešto slično kao početkom poluvremena, valjda je želeo da nadmaši sebe u promašajima, jer je opet sa nekoliko metara loptu umesto u mrežu poslao pored gola.

Definitivno, nije bilo njegovo veče!

Torino je deklasirao Krotone sa 4:0. Beloti je upisao het-trik, a dva je postigao u prvom poluvremenu, dok se u strelce upisao i Felke.  Adem Ljajić je u ekipi Torina odigrao ceo meč i asistirao Belotiju kod drugog gola.

U ostalim mečevima Benevento je sa 3:0 dobio Veronu. Kjevo na svom terenu igrao sa Sasuolom 1:1. Gosti su sa dva igrača manje u petom minutu nadoknade vremena izbegli poraz i šokirali domaćine.

SERIJA A 

27. kolo

Sreda

Benevento - Verona (1:0)
(Leticia 25, Diabate 66, 84) 

Kjevo - Sasuolo 1:1 (0:0)(Đakerini 72 - Kasata 95)

Torino - Krotone 4:1 (3:0)(Beloti 16, 36, 68, Felke 20 - faraoni 90)

Milan - Inter 0:0

Utorak

Đenova - Kaljari 2:1 (0:0)
(Lapadula 53, Medeiros 90 - Barela 62 pen)

Udineze - Fiorentina 0:2 (0:1)
(Veretu 29 pen, Simeone 71)

Atalanta - Sampdorija 1:2 (0:1)
(Toloi 67 - Kaprari 33, Zapata 84)

Ranije

SPAL - Bolonja 1:0 (0:0)
(Grasi 48)

Lacio - Juventus 0:1 (0:0)
(Dibala 90+3)

Napoli - Roma 2:4 (1:2)(Insinje 6, Mertens 90+2 - Under 7, Džeko 26, 73, Peroti 79)





Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Oglasio se PIO fond: Saopštio važnu vest za penzionere, tiče se jedne besplatne usluge
Društvo

Oglasio se PIO fond: Saopštio važnu vest za penzionere, tiče se jedne besplatne usluge

Međunarodni dani razgovora s Austrijom, na kojima će savetodavci iz austrijskog Zavoda za penzijsko osiguranje i Fonda za penzijsko i invalidsko osiguranje (PIO) Srbije pružiti pravnu pomoć ljudima koji ostvaruju prava iz penzijskog i invalidskog osiguranja primenom sporazuma iz oblasti socijalnog osiguranja zaključenog između naše zemlje i Austrije, biće održani sledeće nedelje.

20.04.2024

13:36

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija