• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Kicker

13.04.2018

14:04

BAJERN KUPIO TRENERA ZA 2,2 MILIONA EVRA! Bavarci potvrdili dolazak Kovača

Fudbal

BAJERN KUPIO TRENERA ZA 2,2 MILIONA EVRA! Bavarci potvrdili dolazak Kovača

Podeli vest

Fudbalski klub Bajern je zvanično potvrdio da će novi trener ekipe od leta biti Niko Kovač, aktuelni šef struke Ajntrahta iz Frankfurta

Interesantno je da su Bavarci morali da plate obeštećenje Ajntrahtu za trenera, pošto Kovač ima važeći ugovor sa klubom iz Frankfurta do sledećeg leta.

Bajern je na ime obeštećenja morao da plati 2,2 miliona evra Ajntrahtu, piše nemački Kiker.

- Čast nam je da najavimo da će Niko Kovač biti naš trener naredne sezone. On je već igrao ovde, poznaje ljude iz kluba i čitavu strukturu unutar njega. Ubeđeni smo da je on pravi izbor - izjavio je za klupski sajt sportski direktor Bajerna Hasan Salihamidžić.

Niko Kovač je bio fudbaler Bajerna od 2001. do 2003. godine, a prvi pomoćnik će mu biti rođeni brat Robert, koji je takođe nosio dres bavarskog velikana.





Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija