• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

24.04.2018

12:31

I RIVALDO SA ISTOM PRIČOM: Nejmar ide u REAL!

Fudbal

I RIVALDO SA ISTOM PRIČOM: Nejmar ide u REAL!

Podeli vest

Legendarni brazilski fudbaler Rivaldo rekao je medijima u domovini da će njegov zemljak Nejmar u budućnosti igrati za Real Madrid

Rivaldo kaže da ima informacije o transferu odličnog napadača iz PSŽ u Real, ljutog rivala njegovog bivšeg kluba Barselone.

- Nejmar se sigurno neće vratiti u Barselonu, njegov odnos sa klubom veoma je komplikovan. Prema informacijama koje sam dobijao u poslednje vreme od bliskih ljudi iz sveta fudbala, vrlo je verovatno da će otići u Real Madrid. Verujem da tek tamo može da postane najbolji fudbaler sveta - rekao je Rivaldo za "Oglobo".

On kaže da bi Brazilac trebalo da napusti PSŽ i francusku ligu ako želi da postane najbolji fudbaler na planeti.

- Mora da ode iz Pariz Sen Žermena. Sve je drugačije u Engleskoj, Španiji, Italiji, Nemačkoj u odnosu na francuski fudbal. On nikad neće postati najbolji na svetu ako ostane u PSŽ - zaključio je Rivaldo.

Informacija da će Nejmar preći u Real Madrid kruži od zime svetom fudbala i sve je više onih koji tvrde da je to gotova stvar.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija