• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

22.05.2018

23:15

NEJMAR PRESEKAO! Brazilac odlučio gde nastavlja karijeru, a 'krivac' je novi trener PSŽ-a!

Fudbal

NEJMAR PRESEKAO! Brazilac odlučio gde nastavlja karijeru, a 'krivac' je novi trener PSŽ-a!

Podeli vest

Izgleda da je rešena saga oko Nejmara i njegove budućnosti u dresu Pariz Sen Žermena

Brazilac je letos stigao iz Barselone za rekornih 222 miliona evra, ali je već posle nekoliko meseci počelo da se priča o njegovom odlasku. I to u Real Madrid.

Ipak, ako je verovatni poslednjim informacijama, to se neće desiti. Španski As piše da je Nejmar odlučio da ostane u Parizu, kao i da je toj odluci najviše doprineo novi trener "svetaca" Tomas Tuhel.

Nemački stručnjak je nasledio Unaija Emerija i odmah obavio razgovor sa Nejmarom. Tuhel je uverio Brazilca da će on biti glavni igrač i da će se igra "vrteti" oko njega, kao i da će biti dovedena pojačanja kako bi se konačno osvojila Liga šampiona.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija