• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

05.06.2018

12:39

RONALDO UCENIO REAL: 75 miliona godišnje ili odoh!

Fudbal

RONALDO UCENIO REAL: 75 miliona godišnje ili odoh!

Podeli vest

Najbolji fudbaler sveta Kristijano Ronaldo zatražio je šestogodišnji ugovor sa Real Madridom i povećanje primanja na 75 miliona evra po sezoni kao uslov ostanka u ovom klubu, prenosi španska Kadena Kope

Portugalcu ugovor sa trostrukim uzastopnim prvakom Evrope ima do leta 2021. godine, ali je odmah posle pobede nad Liverpulom (3:1) u finalu Lige šampiona izrazio zadovoljstvo rečima da mu je "bilo lepo u Realu" i da postoji mogućnost da ode.
Ukoliko mu kraljevski klub izađe u susret, Ronaldova godišnja primanja će porasti za čak 30 miliona evra i postao bi ubedljivo najplaćeniji fudbaler sveta, ispred Lionela Mesija iz Barselone koji zarađuje ukupno 50 miliona.

Na taj način završio bi karijeru u Real Madridu u 39. godini.



Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Svaki treći učenik učestvuje u tuči bar jednom godišnje
Hronika

Svaki treći učenik učestvuje u tuči bar jednom godišnje

Trećina učenika učestvovala je u tuči bar jednom tokom godine, pokazali su rezultati istraživanja o zdravstvenom ponašanju školske dece u Srbiji u školskoj 2021/2022. godini koje je sproveo Institut za javno zdravlje „Dr Milan Jovanović Batut“.

16.04.2024

10:58

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija