• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Vl. Tomkovic

22.06.2018

23:12

SUDIJA NAS JE URNISAO! Matić opleo po Brihu: Katastrofa, pretio mi je crvenim kartonom!

Fudbal

SUDIJA NAS JE URNISAO! Matić opleo po Brihu: Katastrofa, pretio mi je crvenim kartonom!

Podeli vest

Zamenik kapitena srpske reprezentacije Nemanja Matić bio je vidno razočaran posle poraza od Švajcarske, ali je imao šta i da kaže o sudiji Feliksu Brihu

"Olrovi" su u drugom kolu Svetskog prvenstva poraženi od Švajcarske sa 2:1 iako su vodili 1:0 do 52. minuta.

- Svima nam je zaista krivo što je ovako ispalo, što smo izgubili utakmicu. Da kažem da smo dali sve od sebe, milsim da ne treba, da ste to i sami videli. Primili smo naivno dva gola, imali smo utakmicu u svojim rukama, trebalo je da privedemo kraju na drugi način, ali nismo uspeli. Zašti nismo, to je za neku dublju analizu - rekao je Matić posle utakmice.

Posle meča se mnogo priča o suđenju Feliksa Briha, koji je debelo oštetio Srbiju. Za razliku od selektora Mladena Krstajića, Matić je imao šta da kaže o nemačkom arbitru.

- Sudija je katastrofalno sudio, svaku loptu 50:50 je dao njima, penal nije dosudio. Bar da je pogledao VAR, ne znam da li su mu javili nešto ili ne. Dao je meni, Luki i Sergeju karton već u prvom poluvremenu, bez veze, za prvi start, za običan faul. Nismo mogli da budemo agresivni. U drugom poluvremenu mi je naglasio da ima još jednu šansu i da će mi dati crveni karton. Mislim da je bilo katastrofalno, ali njega će FIFA da analizira - poručio je vezista Srbije.

Naša selekcija u poslednjem kolu igra protiv Brazila i ukoliko želi u nokaut fazu mora da pobedi.

- Igramo protiv Brazila, daćemo sve od sebe. Znamo kakav je protivnik, veoma atraktivan. Nemamo šta da izgubimo, možemo samo mnogo da dobijemo. Najbitnije da se što pre oporavimo, dosta smo se emotivno istrošili - zaključio je Matić. 

(VIDEO) SRBIJA OŠTEĆENA ZA PENAL! Dvojica ruše Mitra, sudija svira faul u napadu! 

(FOTO/VIDEO) CEO SVET BRUJI O SKANDALIMA: Srbija pokradena, Šaćiri i Džaka provocirali!  

TADIĆ NA IVICI SUZA: Mislio sam da smo dovoljno pametni!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Dragan

pre 5 godina

Provereno siptarski lobi potkupio nemackog sudiju,on vise nemora da radi nista dok je ziv!!!

goran

pre 5 godina

nemoze se protiv svih, netreba se vise takmiciti jer pobednik se zna unapred

Kivan

pre 5 godina

Celo mu poreklo islo u rikverc sve mu svapsko poreklo.

Dragan Giljen

pre 5 godina

Matiću, sudija je bio katastrofalan, ali ste vi drugo poluvrijeme odigrali kukavički!

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija