• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

25.06.2018

19:00

BRUKA I SRAMOTA - FSS OJAĐEN OD STRANE FIFA! Lažni Švajcarci plaćaju 20.000, a Srbija 64.000 franaka!

Fudbal

BRUKA I SRAMOTA - FSS OJAĐEN OD STRANE FIFA! Lažni Švajcarci plaćaju 20.000, a Srbija 64.000 franaka!

Podeli vest

Fudbalski savez Srbije kažnjen je sa 55.000 švajcarskih franaka, dok će selektor naše reprezentacije Mladen Krstajić i predsednik FSS Slaviša Kokeza morati da plate po 4.500

Skandalozne i sramotne odluke FIFA se nižu jedna za drugom! Nakon što su za gest Đerdan Šaćiri i Granit Džaka, koji su golove slavili pokazivanjem dvoglavog albanskog orla, što aludira na takozvanu Veliku Albaniju, procenili da nije provokacija, usledila je nova bruka!

Oni su kažnjeni sa po 10.000 švajcarskih franaka, dok će kapiten "sajdžija" mroati da plati 5.000 "švajcaraca".

Sa druge strane, u poređenju sa kaznama za lažne Švajcarce, kazna za Fudbalski savez Srbije je drakonska. Naš savez treba da plati 55.000 švajcarskih franaka zbog "uvredljivih i političkih parola" na utakmici protiv Švajcarske.

Takođe, kažnjen je i selektor Krstajić, koji će morati da plati 4.500 franaka zbog komentara da bi sudiju Feliksa Briha poslao u Hag. Istu sumum će platiti i Slaviša Kokeza zbog izjava koje je dao u intervjuu za Bi-Bi-Si.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Lala iz Banata

pre 5 godina

...Није све у новцу...Па ипак могли смо и без тога...Или да: Напустимо "друштво" фашиста...

Nenad

pre 5 godina

Protiv brazila treba da izadjemo na zagrevanje sa majicama kosovo je srce Srbije nek pocrku siptari sa sve laznom fifom, pa nek platimo i milionsku kaznu. Kolko nas kazne organizujte sms podrske i skupicemo novac za 15 minuta ali vredece svaki dinar

JA

pre 5 godina

Ja da sam na celu saveza ne bi im platio i naredio bi igracima da sede prvih par minuta utakmice sa Brazilom. Pa neka nas kaznjavaju zabranama ali ne bi punio njihove dzepove.

arsa

pre 5 godina

Šta se drugo i moglo očekivati od onih koji su tzv. Kosovo primili u FIFA i UEFA i pored statuta. Pa zar one silne kazne delijama i grobarima za pominjanje KiM u bilo kom kontekstu /srce Srbije\ i kažnjavanje za dron, Italiju i ne zmam više za šta , ne govore o tome da smo članovi drugog reda. Napustiti svetsko prvenstvo i zahvaliti se toj naciskupini i istupiti iz FIFA i UEFA i igrati prijateljske utakmice sa onima koji nas poštuju. Ko sebe ne poštuje niko ga ne poštuje,

Miroslav

pre 5 godina

Jako teska situacija,ovako sam se osecao ponizeno sa situacijom oko drona. Trebamo napustiti SP jer nikada necemo imati posteno sudjenje.

Pavle

pre 5 godina

FIFA je banda lazova , lopova i skup nepostenih osoba...setite se sta je Platini rekao kako su namestali SP u Francuskoj i sve nam je jasno...zna se unapred 4 reprezentacije koje ce igrati u finisu sve ostalo je pozoriste...bruka i sram...sta ti je moc novca.... Ja bih izasao na teren i svi igraci desnu ruku na srce a leva dignuta sa tri prsta dok pevamo himnu...pa neka nas kazne sto volimo nasu srbiju a druge neka nagraduju sto nas mrze... Momci igrajte ponosno hrabro u svaki duel mudro....verujem u vas verujem u sve nas verujem u pravdu verujem u srbiju....svi zajedno kao nikad pa sta bude nek bude..

dobro smo prosli

pre 5 godina

kako sam ocekivao od fasista, dobro smo prosili, mogli su i da nas bombarduju...

Tomislav Crnojević

pre 5 godina

Platite krimosima kaznu, ako ste budale! Gospodo, organizujte se i tužite FIFU - smradovi moraju da se razjure! Nije FIFA - BOG! U njoj su obične neljudske kreature! To su ambasadori vrhunskog zločina. FSS mora izaći iz članstva FIFE. Ako i dalje nameravate da se ponižavate za mrvice sa njihovog stola - onda nemojte da cvilite! Obraz nečim mora da se plati! ...Pa, budimo mi prvi koji će početi da ruše FIFU! Uostalom, pitajte Maroko šta misle o tome. U startu imamo bar jednog saveznika. A znam da ih imamo mnogo. Treba samo prvi zadati udarac. ...Pa, šta i da se više nikad ne takmičimo pod okriljem FIFE?! Šta onda?! Zar je ikome u Srbiji ovo SP u Rusiji užitak?! ...A i uvek nam je bilo isto. FIFA i UEFA su sijamski blizanci udruženog zločinačkog pokreta prema svakoj (finansijski) siromašnoj državi. Zašto se igrati sa svojim mrziteljima?!!

slavoljub

pre 5 godina

Pa gde je Dejan Stankovic, Uefa ekpert. Nersto se ne javlja. Pojela mu maca jezik.

Braco

pre 5 godina

U potpunosti se slazem sa svom trojicom. Cak ne bih ni odigrao utakmicu sa Brazilom jer nam nece nista to da vrijedi i tu ce da nas pokradu. Ne moze da bude gore sa Svajcarcima sudi Svabo a sa Brazilom Iranac. Ne moze biti gore.

Felix

pre 5 godina

Utakmica je nameštena 1000℅ to je svima jasno.Pa neće da stave nekog šabana već prvoklasnog sudiju za te stvari,bas zbog reputacije..Drugo tog smrada su čuvali baš za tu temu od starta SP jer nije sudio pre toga..Šta je tu je sad,jedno je sigurno ni fifa ni Brazil ni bilo ko na svetu nije jači od Boga..Ako bude pravde POBEDICEMO Brazice

Golman

pre 5 godina

Čim selektor u pokušaju nije postavio našeg najboljeg golmana, gubimo sigurno. Dokle će mafija da postavlja selektore, tipa Santrač, Petković pa sad ovaj dupeglavac!!!

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april
Balkan

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april

Savez Srba Slovenije i Muzej žrtava genocida, zajedno sa Srpsko kulturno društvo Maribor i SKUD Velenje organizovali su prethodnih dana u Velenju i Mariboru projekcije naših igrano-dokumentarnih filmova pod nazivom ,,Srbija veća od straha: Predavanje o tišini profesora Pavlovića“ i „Dve Brankove Kozare“.

24.04.2024

10:19

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija