• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

04.07.2018

17:50

MUSLIN JE BIO U PRAVU! Jugović bez dlake na jeziku o Sergeju, Prijoviću, smeni selektora...

Fudbal

MUSLIN JE BIO U PRAVU! Jugović bez dlake na jeziku o Sergeju, Prijoviću, smeni selektora...

Podeli vest

Učinak reprezentacije Srbije na Mundijalu u Rusiji analizirao je legendarni Vladimir Jugović, koji smatra da je bila greška smena selektora Slavoljuba Muslina, podmlađivanje ekipe...

- Uspeh je sam odlazak na Svetsko prvenstvo, to je velika stvar. Šteta samo što su urađeni neki radikalni potezi, poput smene selektora, postavljanje mladog trenera i podmlađivanje ekipe - kazao je za Maxbetsport Vladimir Jugović.

Jugović je kazao šta to imaju ozbiljne reprezentacije, a nemaju "orlovi".

Drago mi je kad vidim Urugvaj, Kolumbiju, Rusiju, Japan, kako igraju srcem i da daju poslednji atom snage, što mi nije delovalo da je slučaj i kod nas. Nedostaje mi kod nas ta agresivnost. Tako je bilo i dok sam ja igrao u reprezentaciji, pre moje, a i posle moje generacije. Nismo dovoljno fokusirani da napravimo rezultat.

Vladimir Jugović se osvrnuo i na bivšeg selektora Slavoljuba Muslina, ali i Sergeja Milinković Savića, kome je tek Mladen Krstajić ukazao šansu. 

Problem je što nemamo "osmice"!

Čini se da Srbija nema kreativnog igrača, pravu "desetku".
- Šta su Ljajić, Sergej i Tadić? Nisu "desetke" problem, nemamo više "osmice" - zaključio je legendarni fudbaler Crvene zvezde. 

- Muslin je obrazlagao odluke o igranju ili neigranju pojedinih igrača. I bio je u pravu. Ja sam samo navijač, nisam tako stručan kao Muslin. Bio sam dete, ali se sećam da su na SP u Španiji u timu zajedno igrali Šljivo, Pižon i Sušić. Nekada nije dovoljno samo staviti kvalitetne igrače. Tim je nešto drugo.

Smatra Jugović da je Prijović trebalo da ima veću minutažu u Rusiji.

- Vodila se velika polemika u vezi sa nekim našim igračima. Normalno je da je narod očekivao više od pojedinaca. Što se Prijovića tiče, realno je trebalo više da igra. Trebalo je nešto da se promeni. Uostalom, on je svojim golom odveo reprezentaciju na Mundijal.

Na pitanje da li bi reprezentacija ovako izgledala, da je on selektor, Jugović je rekao:

Ne bi mi bilo svejedno da sam igrao u kvalifikacijama i izborio plasman na Svetsko prvenstvo, a da me selektor ne pozove da igram na tom Svetskom prvenstvu. To je ljudski. I da imam 33 godine, isto bih se osećao.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Postar

pre 5 godina

Kralju, borcu, tako nam nedostajes..nadam se da ces u nekoj skoroj buducbosti skupiti snage i hrabrosti da se suprostavis i zamenis ove neznalice u FSS-e.Deca su ti velika tako da mozes da se posvetis ovom poslu koji je bitan celokupnom Srpskom zivlju...ne samo Srbima, nego i Madjarima, Rumunima, Slovacima i ostalima koji zive u nasoj prelepoj Srbiji..da nekoga ne zaboravim...

duka

pre 5 godina

Jedan od nasih najboljih ikada! U pravu je da nemamo adresivnost. Dokle cemo vise da igramo sa jednim spicem, zasto ne igramo sa Prijovicem i Mitrovicem u napadu sa leve Kostic dok sa desne Tadic a iza njih u sredini Ljajic i SMS, u odbrani Kolarov, Tosic, Milivojevic,Ivanovic, Stojkovic

Koki

pre 5 godina

Matic kralju..gde je..kakav Ljajic..kad himnu zapeva...mozda da se razmisli o pozivu...Subasic peva ljepu njihovu iz srca

Panasonic

pre 5 godina

cena Radonjica na Transfermarketu porasla sa 2.5 M na 6.0 Miliona Evra. Zaboravite price za SMS-a, njega du koristili da bi ubacili ovoga pa du mu digne cenu , pa da njih verovatno petoro sestoro uzeli gotovu lovu..na racun razocarenja pola nacije.. Bruka!!

Boban

pre 5 godina

Nas je unistio Slavisa Kokeza a pre njega Tole Karadzic, dva najveca dzelata nase reprezentacije, Sergej retko prepotentan mlad covek, nepravda prema Muslinu i ne treba narednih 12 godina da se kfalifikujemo za mundijal jer sami razbijemo i ono sto napravimo.Jugovicu kapa dole uvek igrao srcem, a Savo Milosevic veliko razocernje u njegoove ljudske kvalitete priklanjao se isvakoj vlasti od 2000god takve bivse fudbalere sto dalje iz saveza.Krstajic dobar igrac bio ali izgleda los covek, nemogu da kazem da je uzeo kolegi posao jer je on daleko od toga da bude ,,kolega,, sa Slavoljubom Muslinom.

kiDe

pre 5 godina

Da secam se tog svetskog prveanstva. Susic, Pizon i Sljivo zajedno, muce loptu a u zivotnoj formi Sestic i Pasic sede i greju klupu.

Petar Petrovic

pre 5 godina

Nista bre groznije od Muslinove igre ! Kako se samo brzo zaboravio onaj uzas protiv Gruzije. Samo luda sreca pa se stuglo do svetskog prvenstva ! I hvala bogu tamo pocinju konacno da igraju lep fudbal ! Naravno sa deficitima u odbrani ! Ivanovic presao zenit, Tosic nikad nije imao osecaj za pravilno posttavljanje a uz to je i prespor, npr za Sacirija ! Zinedin Zidan je poceo u Realu i pokazao da zna znanje. Krstajic je igrao u jednoj od najjacih evropskih liga i to ga kvalifikuje za trenerski posao. Vreme ce pokazati sa kakvim uspehom ! Start je bio dobar: Bio bi odlican da nije bilo peha sa "Fifinom Svajcarskom" ? Oni su jedini koji su i pored VAR-a Brazilcima dali gol nakog najociglednijeg faula u napadu a o Mitrovicevon penalu ....

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija