• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Novosti

05.07.2018

10:15

NISAM KRIV ZA GOL PAULINJA! Veljković: Krstajić mi ništa nije zamerio!

Fudbal

NISAM KRIV ZA GOL PAULINJA! Veljković: Krstajić mi ništa nije zamerio!

Podeli vest

Miloš Veljković debitovao je za reprezentaciju Srbije protiv Brazila (2:0), što je za javnost bilo prvotazredno iznenađenje, ali on kaže da je bio spreman za "selesao"

- Bio sam spreman za Brazil. I psihički i taktički. Selektor Krstajić mi je saopštio dva dana pred meč da ću igrati. U Rusiju sam došao posle dobre sezone u Verderu i bio sam pripremljen da igram svaki meč. Nisam bio iznenađen što sam igrao protiv Brazila i tvrdim da je svako od 23 igrača bio spreman da odigra maksimalno kad se stručni štab za nekog odluči - kazao je za Novosti Veljković.

Mnogi su baš Veljkovića okrivili za  prvi gol Paulinja.

- Meni je jedino bitno šta trener kaže. Krstajić mi ništa nije zamerio.  Gol nije plod jedne, već više grešaka u nizu. Ja sam u sekundi morao da odlučim da li da krenem da zatvorim Milenkovića, kome je Žezus otišao iz leđa, ili da ostanem i popunim stvorenu "rupu". Da imam više iskustva možda bih procenio da ostanem i onda ne bismo primili gol. Kad bismo terali mak na konac onda ja mogu da kažem da je moj igrač Žezus, a da Paulinja nije ispratio neki od veznih igrača.Mislim da ne treba da razmišljamo na taj način, uspeh u fudbalu čini mnogo detalja. 

Zlatni "orlić" ipak je bio zadovoljan kako su odigrali protiv Brazila.

- Isprsili smo se Brazilu koliko smo mogli, imali smo i svoje momente, šanse. Nismo uspeli i tu svaka priča treba da se završi. 




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Ja

pre 5 godina

Da se ošišaš mozda bi ti došlo do mozga da si kriv!!!!

Djole

pre 5 godina

Potpuno si u pravu Veljkoviću,nisi ti ništa kriv.Kriv je onaj ko te stavio u tim.No,nije na tebi da ocenjuješ ni jedan parametar,svoje igre.Ti jesi budućnost,našeg fudbala ali pod ozbiljnim selektorom,koji će znati,gde,šta i kako,možeš da poslužiš.Prvenstveno kod selektora koji će znati fizički da odradi pripreme,pa tek onda taktički.Vama treba neko poput Karija Pešića da krv propiškite na pripremama,pa ako i propadnete,bar da propadnete,slavno!!!!!Ovako,bruka i sramota!!!Ceo Fss da podnese ostavku i da vlada postavi,ostvarene ljude da vode savez,koji više nisu gladni i koji neće zbog malo provizije gaziti po osećanjima Srpskih navijača

Izbori 2024

Vesti

TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)
Live TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)

Šta se zaista desilo 14. aprila? Odgovor Izraela na napad Irana je pomalo čudan. Navodno Iran je pokušao nuklearni napad na Izrael. Na ovu temu u "Info danu" govorio je Nikola Vrzić, glavni urednik portala RT. Uživo u program javio se pilot Stevan Ignjatović koji je detaljnije govorio o avionima koji su sposobni da nose nuklearne bombe.

23.04.2024

16:13

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija