• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

08.07.2018

15:56

DVE OSTAVKE JERA U JEDNOM DANU! Četvorica kandidata za mesto selektora Španije!

Fudbal

DVE OSTAVKE JERA U JEDNOM DANU! Četvorica kandidata za mesto selektora Španije!

Podeli vest

Fernando Jero, koji je ni kriv ni dužan, vodio reprezentaciju Španije na Svetskom prvenstvu, podneo je ostavku na mesto selektora

Međutim, to nije jedina ostavka Jera. On više nije ni sportski direktor Fudbalskog saveza Španije, pošto je podneo ostavku i na tu funkciju, iako je imao ugovor još dve godine.

Podsetimo, Jero je silom prilika postao selektor "crvene furije", nakon što je Đulen Lopetegi dobio otkaz dan pre početka Mundijala zbog toga što se dogovorio sa Real Madridom, a da nije obavestio savez.

Španski mediji su već počeli da spekulišu sa imenima kandidata koji bi mogli da naslede Jera. Četvorica stručnjaka je u igri - Mičel, Luis Enrike, Kike Sančez Flores i Kike Setijen.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija