• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

23.07.2018

10:26

TRANSFER VRTEŠKA: Bejl odlučio gde će igrati naredne sezone!

Fudbal

TRANSFER VRTEŠKA: Bejl odlučio gde će igrati naredne sezone!

Podeli vest

Do kraja prelaznog roka, pratićemo transfere, glasine, špekulacije o prelascima igrača u vodećim evropskim ligama

REAL MADRID: Geret Bejl odlučio je da i sledeće sezone igra za Real, prenosi “As”. Reprezentativac Velsa bio je nezadovoljan na kraju prošle sezone jer je uglavnom bio rezerva. Međutim, nakon odlaska Kristijana Ronalda i razgovora sa novim trenerom Đulenom Lopetegijem, nekadašnji fudbaler odlučio je da ostane u Madridu. Bivši selektor Španije garantuje mu minutažu i mnogo važniju ulogu, nego što je dosad bio slučaj.

ČELSI: Stigla je u London nova ponuda Barselone za Vilijana, ali je Čelsi ponovo rekao "ne". Katalonci su poslali ponudu od 70 miliona evra za Brazilca, međutim, "plavci" smatraju da to nije dovoljno.Vilijan

Vilijan

LACIO: Nakon što je ponuđen Kristal Palasu i Evertonu, za Andrea Širlea interesuju se i Lacio i Fulam.

JUVENTUS: Nakon što im je prva ponuda u visini 40 miliona evra odbijena, Čelsi sprema novu jer ne odustaje Od Daniela Ruganija iz Juventusa. Stara dama od londonskog kluba traži više od 50 miliona, videćemo koliko su "plavci" ovog puta spremni da ponude.

REAL MADRID: Španska Marka piše  da je dolazak Tiba Kurtoe u Real odložen samo dok Čelsi ne pronađe golmana. U fokusu je Petr Čeh, ali i Kasper Šmajhel.

FULAM: Slaviša Jokanović ima novog golmana. Fabri je stigao iz Bešiktaša i očekuju ga lekarski pregledi. Skaj Sport javlja da će ceo posao koštati oko 5.6 milionaevra.

SAMPDORIJA: Klub iz Đenove našla je novog štopera u Napoliju. Pitanje je samo da li je to Lorenco Toneli ili Vlad Kirikeš

BAJERN: Francuski fudbaler Antoni Marsijal blizu je odlaska iz Mančester junajteda, a kao glavni kandidati za njegov potpis su Bajern i Borusija Dortmund. Marsijal, koji ima ugovor sa "đavolima" na još godinu dana, nije među prvim opcijama trenera Žozea Murinja. Junajted ipak nije zainteresovan za prodaju talentovanog Francuza, i planira da aktivira opciju u ugvoru kojom bi ga zadržao do leta 2020. godine.

ČELSI: Engleski premijerligaš pokušaće da zadrži Edena Azara i ponudi mu novi ugovor sa nedeljnom platom od čak 336.000 evra. Azar je primarna meta Real Madrida, ali Čelsi nema nameru da ga se odrekne, piše Miror. Čelsi ni za 195 miliona evra neće da pusti Belgijanca, kome ističe ugovor leta 2020. godine, već hoće da mu produži saradnju uz mnogo bolje finansijske uslove. Azar je trenutno najplaćeniji igrač londonskog tima sa 230.000 evra nedeljno, a novim ugovorom bi imao duplo veća primanja od drugog na toj listi - Seska Fabregasa.

MANČESTER JUNAJTED: PSŽ je zagrizao za Leonarda Bonučija, ali britanski mediji tvrde da bi Mančester junajted mogao da zakomplikuje posao. 

MILAN: Argentinski golgeter iz Juventusa Gonzalo Iguain nalazi se na listi želja novog direktora Milana Leonarda za transfer ovog leta, prenosi Skaj Italija. Dolaskom novog rukovodstva, odnosno nakon što je investicioni fond Eliot Menadžment preuzeo velikana sa San Sira od Kineza, ambicije su porasle i Milan želi da dovede drugog najboljeg strelca velikog rivala.

Leonardo i Juventusov direktor Ðuzepe Marota obavili su razgovor oko Iguaina i postoji volja obe strane da se reši transfer. Juventus je spreman da pusti 30-godišnjeg fudbalera, kojeg želi i Čelsi, posebno zato što je došao iz Real Madrida Kristijano Ronaldo i reši se njegove velike plate od 7,5 miliona evra.



Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)
Live TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)

Zašto se pitanje navodnog genocida u Srebrenici poteže danas, 29 godina kasnije, dok na Bliskom istoku Izrael svakodnevno ubija veliki broj palestinskih civila? Ko stoji iza sramne rezolucije i šta je skriveni motiv za nju? Na ovu temu, u "Info jutru" Informer TV, govorio je Vladimir Marinković, predsednik Kongresa srpsko-američkog prijateljstva.

23.04.2024

10:06

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija