• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

25.07.2018

20:51

(VIDEO) UŽIVAJTE U MAJSTORIJAMA! Ovo je TOP 10 najboljih golova SP, Kolarova nema!

Fudbal

(VIDEO) UŽIVAJTE U MAJSTORIJAMA! Ovo je TOP 10 najboljih golova SP, Kolarova nema!

Podeli vest

Gol reprezentativca Francuske Benžamina Pavara protiv Argentine izabran je za najlepši na proteklom Svetskom prvenstvu u Rusiji

Defanzivac Francuske je u osmini finala protiv Argentine spoljnim delom desnog stopala sa oko 20 metara savladao Franka Armanija.

Svetska fudbalska federacija (FIFA) navodi da je onlajn glasalo više od tri miliona ljudi.

Pavar je svojim pogotkom iza sebe ostavio gol Kolumbijca Huana Kintera iz slobodnog udarca protiv Japana, kao i pogodak Luke Modrića protiv Argentine. 

Među deset najlepših su još i Kristijano Ronaldo, Lionel Mesi, Denis Čerišev, Naser Čadli, Ahmed Musa, Rikardo Kvarežma, Toni Kros.

Gol iz slobodnog udarca kapitena reprezentacije Srbije Aleksandra Kolarova protiv Kostarike po mišljenju navijača nije zaslužio da se nađe među 10 najlepših.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija