• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

26.07.2018

09:30

TRANSFER VRTEŠKA: Čelsi odredio cenu za Azara i kreće u napad na Sergeja!

Fudbal

TRANSFER VRTEŠKA: Čelsi odredio cenu za Azara i kreće u napad na Sergeja!

Podeli vest

Do kraja prelaznog roka, pratićemo transfere, glasine, špekulacije o prelascima igrača u vodećim evropskim ligama

PSŽ: Pao je dogovor između Bajern Minhena i Pariz Sen Žermena o transferu Žeroma Boatenga! "Sveci" će za iskusnog štopera Bavarcima platiti 50 miliona evra.

REAL MADRID: Prema pisanju madridsog AS-a, Čelsi je odredio cenu za Edena Azara. "Plavci" od Reala traže 191 milion evra! Sada je na potezu "kraljevski klub".

PSŽ: Francuski klub navodno je definitivno odustao od Aleksa Sandra pošto Juventus traži previše novca. "Stara dama" ne želi da ga pusti za manje od 70 do 80 miliona evra, dok PSŽ ne nudi više od 60 miliona evra.

LACIO: Hoakin Korea novi je fudbaler Lacija, tvrde italijanski mediji. Skaj je preneo da su se Lacio i Sevilja dogovorili i da će transfer biti završen u najskorije vreme.  Ugovor sa Koreom biće potpisan na pet godina, a Sevilji sledi 16.000.000 evra na ime transfera, plus još 3.000.000 evra na razne bonuse. 

NJUKASL:  Švajcarski reprezentativac Fabijan Šar novi je fudbaler Njukasla posle transfera iz Deportivo La Korunje za četiri miliona evra, saopštio je engleski premijerligaš. Šar je potpisao trogodišnji ugovor i to nakon što je sa Deportivom ispao iz Primere, a Njukasl iskoristio opciju da ga za sniženo obeštećenje otkupi.

REAL MADRID: Real Madrid je spremio novi ugovor za golmana Kejlora Navasa. Bez obzira na to što su zainteresovani za reprezentativca Belgije Tiba Kurtou, čelnici Reala žele da reprezentativac Kostarike produži ugovor iako mu sadašnji ističe tek u leto 2020. Ngodine. 

ČELSI: Ako je verovati britanskim medijima Čelsi je ozbiljno krenuo u borbu za Sergeja Milinković Savića. Čelsi je i ranije pokazivao interesovanje za fudbalera Lacija, ali da je tek ovih dana krenuo u konkretniju priču. Za njegove usluge se raspituju Juventus, Real Madrid, Mančester junajted, ali je interesovanje poslednjih nedelja splaslo. Jasno je da će Lacio morati da spusti cenu sa prvobitnih 150 miliona evra, inače će Srbin ostati u Rumu.

ATLETIKO MADRID: Dosadašnji napadač Sportinga iz Lisabona Želson Martins novi je fudbaler Atletiko Madrida. Ovaj 23-godišnji Portugalac potpisao je petogodišnji ugovor sa Atletikom. On je u madridski klub došao kao slobodan igrač. Portugalac je četvrto pojačanje aktuelnog šampiona Lige Evropa, nakon što su ranije tokom leta u klub došli Toma Lemar iz Monaka, Rodri iz Viljareala i Antonijo Adan iz Betisa.

TORINO: Prema pisanju italijanske štampe Selta je zainteresovana za srpskog reprezentativca Adema Ljajića. Torino bi da proda srpskog asa, a u redu čekaju još moskovski Spartak i Fulam.

AP/Photo

JUVENTUS: Nastavlja se saga oko Miralema Pjanića. Gazeta delo Sport piše DA JE BarSelona odlučna u nameri da dovede Juventusovog vezistu, a "staroj dami"  nudi 50 milijona evra i Andrea Gomesa. Alegri je jasno poručio nedavno da bez 80 miliona evra neće ni da razmišlja o Pjanićevoj prodaji.

MANČESTER JUNAJTED: Mateo Darmian želi da napustiti "Old Traford", priznao je Žoze Murinjo. Međutim, klub nema nameru da ga proda ako ne dođe prava ponuda za njega.

ČELSI: Dolazak Malkoma u Barselonu u zadnji čas, poremetila je Čelsijeve planove koji je planirao Vilijana da proda Kataloncima za 70 miliona evra. Dolaskom Malkoma transfer je propao. Brazilac je tako sve bliži odlasku u redove Mančester junjateda, a cena ne bi bila manje od 50 miliona evra. 

MILAN: Nije fudbalski transfer, ali "rosoneri" su u klub vratili bivšeg fudbalera, koji će pokušati da posrnulig gigatna vrati gde mu je mesto. Brazilac Leonardo se vratio u Milan i preuzeo je funkciju generalnog menadžera tehničko-sportskog dela. Četiri  godine nosio je dres Milana i za to vreme osvojio je titulu šampiona i jedan Kup Italije, sa reprezentacijom Brazila bio je šampion sveta 1994. godine.

FENERBAHČE: Reprezentativac Gane Andre Aju iz Svonsija je prešao u redove Fenerbahčea. Turski klub je dogovorio pozajmicu sa pravom otkupa, pa će za dogovoreni novac moći da otkupe njegov ugovor narednog leta, ukoliko zadovolji.
Aju je napustio pipreme Svonsija u Nemačkoj i Austriji, jer je otišao da odradi lekarske preglede, uoči prelaska u redove Fenera.

ROMA: Švedski golman Robin Olsen pojačao je Romu kao naslednik Alisona Bekera koji je otišao u Liverpul, saopštio je rimski klub. Roma je za odličnog čuvara mreže, koji je blistao na Mundijalu u Rusiji, platila 12 miliona evra Kopenhagenu, uz 10 odsto od naredne prodaje.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija