• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

09.08.2018

09:38

TRANSFER VRTEŠKA: Englezi zatvaraju pijacu! Junajted u novoj akciji!

Fudbal

TRANSFER VRTEŠKA: Englezi zatvaraju pijacu! Junajted u novoj akciji!

Podeli vest

Do kraja prelaznog roka, pratićemo transfere, glasine, špekulacije o prelascima igrača u vodećim evropskim ligama

MANČESTER JUNAJTED: Ima Žoze Murinjo novu ideju! Mančester junajted je poslao ponudu Atletiku iz Madrida za Dijega Godina! Malo je verovatno da će Dijego Simeone pristati da proda komandanta odbrane.

ARSENAL: Otišao je Lukas Perez iz Arsenala! Kako javljaju engleski mediji, on ostaje u Londonu, pošto prelazi u Vest Hem. Ostalo je da prođe lekarske preglede i da potom potpiše ugovor sa "čekićarima".

BARSELONA: Hrvatski fudbaler iz Barselone Ivan Rakitić nalazi se na meti Pariz Sen Žermena i Monaka koji žele da aktiviraju izlaznu klauzulu i plate 125 miliona evra za transfer, prenosi katalonski Mundo Deportivo. PSŽ namerava da završi posao kao što je to uradio prošle godine sa Nejmarom, kada je pokrenuo otkup za rekordnih 222 miliona evra, ali i Monako jer je samo ovog leta prihodovao neverovatnih 300 miliona i deo namerava da uloži u sjajnog Hrvata. Barselona neće da se odrekne fudbalera koji je odigrao najviše utakmica prošle sezone kod trenera Ernestea Valverdea, ali ako Rakitić bude izrazio želju za odlaskom neće se ništa pitati klub sa Nou Kampa.

MANČESTER SITI: Fudbalski reprezentativac Australije Danijel Arzani prešao je iz Melburn Sitija u Mančester Siti, objavio je danas šampion Engleske. Arzani ima 19 godina i igra na poziciji bočnog napadača, a na Mundijalu u Rusiji pokazao je potencijal iako je na sva tri meča u grupnoj fazi (Francuska, Danska, Peru) ulazio sa klupe. Mančester Siti odlučio je da ga "prebaci" iz Melburna, sa kojim ima poslovnu saradnju, i potpiše sa Arzanijem dugogodišnji ugovor.

MONTREAL: Nekadašnji bek Arsenala Bakari Sanja odlazi u MLS ligu. On je potpisao ugovor sa Montreal Impaktom na tri meseca. Tamo će sarađivati sa Remijem Gardeom, još jednim francuskim internacionalcem.

MANČESTER JUNAJTED: Borba "crvenih đavola" za Harija Megvajera još traje, dok sat ne otkuca ponoć! Lester je odbio dve dosadašnje ponude za reprezentativnog štopera, ali Mančester sprema i treću.

TOTENHEM: Bek engleske reprezentacije i Totenhema Deni Rouz mogao bi sledeću sezonu da provede u Nemačkoj. Za njega je zainteresovan Šalke, koji želi da ga uzme na jednogodišnju pozajmicu.

ČELSI: Kao velika zvezda došao je Tiemue Bakajoko u Čelsi, a već ovog leta mogao bi da promeni sredinu. Milan želi da dovede nekadašnjeg igrača Monaka i to na jednogodišnju pozajmicu, sa pravom otkupa.

PSŽ: Novi igrač pariskih "svetaca" je Žerom Boateng! Dugo je trajala borba za dosadašnjeg asa Bajerna, za njega je Mančester junajted žestoko zagrizao, ali je na kraju Nemac sve dogovorio sa Pariz Sen Žermenom. Bajern će na ime obeštećenja dobiti 45 miliona evra.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija