• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Žurnal

12.08.2018

11:40

MLADEN KRSTAJIĆ OTKRIO: Nemanja Matić je pola godine igrao povređen za Srbiju i Mančester!

Fudbal

MLADEN KRSTAJIĆ OTKRIO: Nemanja Matić je pola godine igrao povređen za Srbiju i Mančester!

Podeli vest

Pola godine je Nemanja Matić igrao povređen i za reprezentaciju Srbije i Mančester junajted, otkrio je selektor "orlova" Mladen Krstajić

Krstajić je u intervjuu za Sportski Žurnal rekao da se iznervira kada pročita ocene da je Matić slabo odigrao tri utakmice na Mundijalu u Rusiji.

- Iznerviram se kada čujem ocene da je Matić igrao slabo na Svetskom prvenstvu, a da se pritom niko ne zapita kako je uopšte igrao kada je pola godine bio povređen! Da, Nemanja Matić je pola godine igrao povređen i za klub i za reprezentaciju! I svaka mu čast kako je uopšte pošao na Mundijal - rekao je Krstajić,

Na konstataciju da javnost nije ni znala da je Matić igrao povređen, selektor je uzvratio:

- Nisam rekao da je neku utakmicu igrao povređen, nego da nije imao vremena da se potpuno oporavi od povrede i da je takav igrao. A, o odmoru i da ne govorimo - uzvratio je Mladen Krstajić.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Milan

pre 5 godina

Hhahaha ooo zemljo otvori se....i ti i on nemate sta da trazite u nasem fudbalu.

Mimac

pre 5 godina

A zašto si vodio povređenog igrača, a zdrave izostavio,? Zbog novca ? I koji bi fudbalski šarlatan uigravao zadnju liniju protiv ekipe Brazila ? Naravno pokazao si ili veliko neznanje ili veliku halapljivost prema novcu ! Sramota je da si još selektor !

Kako zašto

pre 5 godina

Kako, zasto je vodio povredjenog igrača? Jasno, zbog novca. Fudbal, a i mnogi drugi, gotovo svi sportovi su od viteškog nadmetanja, onog pravog, sportskog, postali samo veliki prljavi biznis. Gde god se vrti ogromna lova, tu nema fer-pleja. U svim tim sportovima vlada mafija. Kome nije jasno, neka se još navijački loži.

Sava Ristic

pre 5 godina

Matic je bio ubedljivo najbolji u Celziju i ubedljivo najboli vezni igrac Engleske lige ,i u isto vreme najgori u reprezentaciji.Problem nije Matic vec sef tima koji voli fudbal ima polozaj a o tome pojma nema.Tako to funcionise u Srbiji.

AS

pre 5 godina

JA MISLIM DA MI IMAMO PUNO KVALITETNIH I SPREMNIH IGRAČA. KRSTAJIĆA TREBA DA BUDE SRAMOTA ŠTO JE UOPŠTE POVEO JEDNOG REKOVALESCENTA NESPREMNOG DA PRUŽI MAKSIMUM.TO NIJE URADIO SAMO ON. TO JE KOD NAS PRAKSA. NE KAŽEM DA NIJE TREBAO DA IDE U RUSIJU. MOGAO JE KAO PRATNJA DA BUDE UZ EKIPU ALI NE KAO IGRAČ.TREBA DA IGRAJU ZDRAVI I NAJSPREMNIJI.

koji strucnjak

pre 5 godina

stavlja povredjenog igraca u ekipu....nemas ti covece veze sa zivotom.

Goran

pre 5 godina

Gospodine Krstajicu, ako je neko povredjen ostaje kuci i ne moze da igra na silu. Samo trazite izgovore sa neuspeh vasih igraca. Sramota...!!!!!

Prle

pre 5 godina

Jel to neko UPALIO SVETLO !!!! Ko je ovaj KRSTAJIC ???

Goran

pre 5 godina

Gospodine Krstajicu, ako je neko povredjen, on ostaje kod kuce i ne moze da igra na silu. Samo trazite izgovore sa neuspeh vasih igraca. Bedno i jadno....!!!!

Boske100

pre 5 godina

Pa šta onda?Ako je povređen onda ne treba da igra i gotovo, jel treba sada da ga žalim zato što se povređen brukao u Rusiji?

Mihajlo

pre 5 godina

Ocigledan nedostatak inteligencije,Krstajicu sam sebe ukopavas ovim izjavama.

deki

pre 5 godina

cuj povredjen igrao,kakav si ti trener bre,kao ajde,samo nek igra ,boze sacuvaj

Milorad Culibrk

pre 5 godina

Cuj ... Matic igrao lose??? Nije Matic igrao lose. SVI SU IGRALI OCAJNO. AKO NEZNATE DA IGRATE FUDBAL MOGLI STE BAREM DA SE BOTITE ZA GRB SRBIJE A NE DA SE KRECETE PO TERENU KO PREBIJENE MACKE. Pogledajte snimak utakmica. Pa niste imali 5 % dobro primljenih lopti. Lopta se od vaseg tela odbija kao od zida. Pola tima zasluzuje ocenu 1. Druga polovina ocenu 2. A trener Krstajic -5.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija