• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

27.08.2018

10:51

KOSANOVIĆ O PI*ANJU I GOLOVIMA IZ MULJA! Trener Napretka ogorčen posle meča na "Čairu"!

Fudbal

KOSANOVIĆ O PI*ANJU I GOLOVIMA IZ MULJA! Trener Napretka ogorčen posle meča na "Čairu"!

Podeli vest

Trener Napretka Milorad Kosanović objasnio zašto je napustio klupu na "Čairu" pre kraja prvog poluvremena

Radnički iz Niša i Napredak odigrali su utakmicu sa čak šest golova (3:3), ali je potez trenera Kruševljana bio u centru pažnje. 

U 44. minutu, kada je arbitar dosudio prvi od dva penala za domaći tim Kosanović se preko terena zaputio u svlačionicu, ne želevši da sačeka epilog udarca sa bele tačke. Delovalo je da je to učinio iz revolta, a kaže da nije tako.

- Morao sam da idem u toalet, a i da vidim taktiku za drugo poluvreme. Pa i Murinjo ode dva minuta ranije. Rekao sam četvrtom sudiji da idem u toalet, a posle, kada sam krenuo na teren početkom drugog poluvremena, rekli su mi da ne smem. Kao, nisam se javio glavnom sudiji. Eto, ispada da nema čovek pravo ni da piša - kazao je za Kurir Kosanović.

Mogu da kažem svašta, ali to neće ništa promeniti. Biću kažnjen, a sve će ostati isto. Ma, je*eš sankcije, ne radi se o tome. Generalno je užas sve ovo što se dešava. Milorad Kosanović, trener Napretka

Kosanović kaže i da je očekivao sporne sudijske odluke na "Čairu".

- Nekada mi na terenu i ne vidimo dobro situaciju vezanu za neki sporni momenat, ali na ovoj utakmici sam samo čekao da se desi što se desilo. Od igrača sam tražio samo da ne pričaju sa sudijom, da ne bi, pored bodova, ostali i bez nekoliko njih u narednim mečevima zbog kartona. Spremio sam ih za sve što se dogodilo.

Istakao je i da ga je pogodilo ponašanje publike u Nišu, koja se radovala kako kaže golovima iz mulja. 

- Mogu da kažem svašta, ali to neće ništa promeniti. Biću kažnjen, a sve će ostati isto. Ma, je*eš sankcije, ne radi se o tome. Generalno je užas sve ovo što se dešava. Iskreno, ne smeta mi ni toliko to što se desilo, koliko me boli reakcija publike. Ono užasno ponašanje navijača koji sve to vide i znaju o čemu se radi, a raduju se golovima iz mulja - revoltiran je Milorad Kosanović.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Acaxxx

pre 5 godina

I ti si mekada muljao po tom mulju.Sad kada tebe boli jauces.A neces VAR?

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

Vesić ističe: Nikada se više nije gradilo, kapitalni projekti omogućili ubrzan razvoj zemlje
Društvo

Vesić ističe: Nikada se više nije gradilo, kapitalni projekti omogućili ubrzan razvoj zemlje

U Srbiji se nikada nije gradilo kao u poslednjih deset godina, a kapitalni projekti koje sprovodimo u gotovo svakom mestu dali su šansu za ubrzan razvoj zemlje,dolazak novih investicija i otvaranje radnih mesta ne samo u najvećim gradovima, izjavio je ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić i dodao da je to novo lice uspešne i razvijene Srbije.

25.04.2024

14:58

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija