• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

03.09.2018

17:50

POBEDIO BIH NAJBOLJEG HOLANDSKOG KOŠARKAŠA! Tadić: Zaradio sam dovoljno, sad je red na trofeje

Fudbal

POBEDIO BIH NAJBOLJEG HOLANDSKOG KOŠARKAŠA! Tadić: Zaradio sam dovoljno, sad je red na trofeje

Podeli vest

Fudbaler Ajaksa Dušan Tadić progovorio o motivima prelaska iz najjače lige na svetu u manje atraktivnu Holandiju ističući trofeje kao ogorman motiv ispred novca

Reprezentativac Srbije je počeo maestrealno sezonu u Ajaksu, golove niže kao na traci i ne krije zadovoljstvo što je hladnu Englesku zamenio Amsterdamom, jednim od najlepših gradova u Evropi.

Zaradio sam dovoljno. Sada želim da osvajam trofeje i uživam u fudbalu, jer sam lud za njim. Igraću ga makar do 35. godine. U Premijer ligi je žestok ritam, svi su fizički jaki i nema zimske pauze, a to je nešto što mi je izjedalo telo - rekao je Tadić za holandske medije.

Tadić je rekao da mu je u detinjstvu omiljeni klub bio Real Madrid zbog Predraga Mijatovića koji je u to vreme igrao na "Santijago Bernabeuu", a da je elegantne poteze koje sada primenjuje kupio od Zinedina Zidana, jednog od najboljih ikada u fudbalu.

- Omiljeni klub mi je bio Real zbog Predraga Mijatovića, a kada bismo igrali fudbal na ulici uvek sam birao da budem Zidan. Setite se moje "piruete" protiv Standarda, to podseća na ono što je on radio u karijeri - otkrio je malo poznatu informaciju srpski as.

Bivši fudbaler Vojvodine je otkrio Holanđanima da osim fudbala obožava da igra i košarku jer dolazi iz Srbije koja je sinonim za sport pod obručima, a imao je i zanimljiv komentar o tome koliko su "lale" inferiorne u odnosu na "orlove".

- Dolazim iz zemlje u kojoj je košarka najveći sport. Prilično volim da je igram i smatram da sam dobar u tome. Naredni put dovedite najboljeg holandskog košarkaša i pobediću ga "jedan na jedan" - naveo je Tadić.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Gustnado je stigao u Srbiju! Traje kratko, ali za sobom ostavlja surovu pustoš!
Društvo

Gustnado je stigao u Srbiju! Traje kratko, ali za sobom ostavlja surovu pustoš!

U ataru između Crepaje i Padine u sredu popodne uočena je pojava za koju su mnogi pomislili da je tornado ili tromba, a u mnoštvu komentara povodom snimka objavljenog na društvenim mrežama, našle su se i pretpostavke da je Srbijom protutnjao “pustinjski đavo”, međutim, autorka snimka je navela da je u pitanju gustnado (gastnado).

18.04.2024

21:47 >> 21:50

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija