• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

06.09.2018

17:08

PODLI KRSTAJIĆ JE IZMISLIO MOJU POVREDU! Nastasić: Nisam zauvek završio sa reprezentacijom

Fudbal

PODLI KRSTAJIĆ JE IZMISLIO MOJU POVREDU! Nastasić: Nisam zauvek završio sa reprezentacijom

Podeli vest

Jedan od dvojice razočaranih reprezentativaca Srbije Matija Nastasić rekao je da se nije povukao za sva vremena iz državnog tima, već samo dok ne ode aktuelni selektor

Odsustvo Nastasića sa Svetskog prvenstva u Rusije je prema rečima selektora Mladena Krstajića objašnjeno povredom srpskog defanzivca, međutim fudbaler Šalkea je rekao da to nema veze sa istinom.

Za svakog igrača je učešće na Svetskom prvenstvu ostvarenje sna, pa ni onda kada ne žele ni da vam kažu razlog zašto ste precrtani. Krstajićeva tvrdnja da sam nisam išao na Mundijal jer sam bio povređen je podla, ni o kakvom povredi nije bilo reči - izjavio je Nastasić za nemački Skaj sport.

Fudbaler se juče oglasio da neće igrati za reprezentaciju dok je Krstajić selektor, a danas je potvrdio da će se već od odlaska bivšeg kapitena Partizana staviti na raspolaganje čoveku koji preuzme "orlove".

Krstajić se nije udostojio ni da me pozove, što me je dodatno razočaralo, već je prebacio komunikaciju na pomoćnika u stručnom štabu. Moje odustajanje od reprezentacije ne bi trebalo shvatati kao povlačenje. Nisam rekao da nikada više neću igrati za nacionalni tim, već samo dok je on tu. Sačekajmo da vidimo šta će se dešavati u budućnosti - rekao je Nastasić.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
branko1

pre 5 godina

Šta reći osim bravo FSS,bravo Kokeza,Krstajiću I ostali iz srpskog sveta fudbala.Uspeli ste.,srpski fudbal je opet na najnižim evropskim granama,i mafija je ponovo zagospodarila sportom I fudbalom

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!
Kataklizma u najavi!

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!

Nova studija objavljena u časopisu Science otkriva da skoro polovina velikih kineskih gradova tone, stavljajući milione stanovnika u opasnost od poplava. Istraživači su analizirali 82 kineska grada sa populacijom većom od dva miliona koristeći satelitske podatke kako bi pratili promene nadmorske visine između 2015. i 2022. godine.

24.04.2024

22:11

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija