• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

11.09.2018

09:06

BIĆEMO PRVI U GRUPI! "Orlove" ne brine remi protiv Rumunije!

Fudbal

BIĆEMO PRVI U GRUPI! "Orlove" ne brine remi protiv Rumunije!

Podeli vest

Kapiten Srbije Aleksandar Kolarov posle remija sa Rumunima (2:2) u drugom kolu Grupe 4, poručio je da će naš tim ići na sve pobede do kraja takmičenja u Ligi nacija

Očekivali smo da pobedimo. Ni oni sami ne znaju kako su dali dva gola. Sve smo mogli ranije da rešimo. Uveren sam da smo najkvalitetniji u grupi. Idemo sve da pobedimo do kraja. Ostajemo favorit u grupi, ali to treba da pokažemo u narednim utakmicama - kazao je Kolarov.

Kapiten je skrivio penal, kojim su Rumuni došli do prvog poravnanja.

- Penal? Ne znam da li je bio. Rekao bih da nije

Nije Kolarov očekivao mnogo navijača u Humskoj, ali je njegov apel urodio plodom, pa su "orlovi" imali podršku oko 15.000 navijača.

Morali smo ranije da zatvorimo utakmicu. Publika je prepoznala dobru igru i nagradila nas aplauzom

Dušan Tadić je uz Aleksandra Mitrovića bio najbolji u našem timu.

Trebalo je da pobedimo, jeftino smo primili golove. Nisu loša ova četiri boda, verujem da ćemo biti prvi u grupi. Atmosfera je bila odlična. Bilo je dobrih stvari, ali i segmenata koje treba da popravimo. Mladi momci su se trudili - podvukao je vezista Ajaksa.

(VIDEO) MITROVIĆ POGAĐAO, RUMUNI PONIŠTAVALI! "Orlovi" dva puta vodili i naivno ispustili pobedu!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
u magnovenju

pre 5 godina

Смејурија од репрезентације. Боље да се покрију ушима сви редом.

Izbori 2024

Vesti

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra
Društvo

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra

Zbog dezinformacija, plasiranih preko društvenih mreža i pojedinih medija, da se svi zahtevi katastru podnose preko advokata, Republički geodetski zavod obaveštava javnost da postoje zahtevi za koje nije obavezno da se angažuje advokat već ih građani mogu i sami podneti, među kojima su zahtev za promenu prezimena ili matičnog broja.

19.04.2024

11:21

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija