• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

16.09.2018

12:06

(VIDEO) MILIJAŠ JE PONOVO U MODI U ENGLESKOJ! Vulverhempton se pred meč protiv Barnlija setio Zvezdinog kapitena

Fudbal

(VIDEO) MILIJAŠ JE PONOVO U MODI U ENGLESKOJ! Vulverhempton se pred meč protiv Barnlija setio Zvezdinog kapitena

Podeli vest

Engleski premijerligaš se uoči duela protiv Barnlija prisetio njihovog proslednjeg okršaja i prvenca koji je nekadašnji njihov fudbaler, a sada kapiten Crvene zvezde Nenad Milijaš

Bio je to decembar 2009. godine, debitantska sezona za bivšeg reprezentativca Srbije u inostranstvu i prvi gol od devet pogodaka koliko je postigao u dresu engleskih "vukova" za tri sezone.

Milijaš, koji je u to vreme bio u najboljim fudbalskim godinama, zatresao je mrežu Barnlija posle jednog odbitka i doneo vođstvo ekipi Mika Mekartija u meču koji se završio njihovom pobedom od 2:0.

 

 

Milijaš je igrao u Vulverhemptonu do 2012. kada se vratio u Zvezdu.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija