• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

22.09.2018

18:07

(VIDEO) PREMIJER LIGA: RASPUCANI LIVERPUL I SITI, ŠAMARČINA ZA BORNMUT! Junajted opet kiksnuo, Milivojeviću bod protiv Njukasla

Fudbal

(VIDEO) PREMIJER LIGA: RASPUCANI LIVERPUL I SITI, ŠAMARČINA ZA BORNMUT! Junajted opet kiksnuo, Milivojeviću bod protiv Njukasla

Podeli vest

Fudbaleri Liverpula i Mančester sitija ostvarili su ubedljive pobede u ovom kolu, četa aktuelnog šampiona Engleske potukla je novajliju Kardifa u gostima 5:0, dok je Zvezdin rival u Ligi šampiona bio bolji od Sautemptona 3:0

Posle blage rezultatske krize i šokantnog poraza od Liona u Ligi šampiona, popularni "građani" su potukli bivši klub Marka Grujića golovima Serhija Aguera u 32, Bernarda Silve u 35, Ikaija Gundogana minut pre odlaska na odmor i dvostukog strelca Rijada Mareza u 67. i 89. minutu meča.

Liverpul je nastavio siguran niz i protiv prilično prosečnog Sautemptona ove sezone i slavio petu pobedu u nizu održavši maksimalan učinak autogolom Hoedta u 10, zatim je Matip u 21. povisio prednost, a poslednji pododak na meču delo je (ne)osporavanog Mohameda Salaha u nadoknadi prvog poluvremena. 

Od ostalih utakmica trebalo bi izdvojiti novi kiks Mančester junajteda, budući da su protiv Vulverhemptona odigrali samo 1:1, dok je pozitivno iznenađenje sezone Bormuut uništen na gostovanju Barnliju 4:0.

PREMIJER LIGA

Rezultati:

Fulam - Votford 1:1 (0:1)
(Mitrović 78' - Grej 2')

Barnli - Bornmut 4:0 (2:0)
(Vidra 39, Lenon 41, Barns 84, 88)
Kardif - Mančester siti 0:5 (0:3)
(Aguero 32, B. Silva 35, Gundogan 44, Marey 67, 89)
Kristal Palas - Njukasl 0:0
Lester - Hadersfild 3:1 (1:1)
(Ihenačo 19, Madison 66, Vardi 75 - Jorgensen 5)
Liverpul - Sautempton 3:0 (3:0)
(Hoedt 10, Matip 21, Salah 45+3)
Mančester junajted - Vulverhempton 1:1 (1:0)
(Fred 18 - Mutinjo 53)
Brajton - Totenhem 18.30

nedelja

Vest Hem - Čelsi 14.30
Arsenal - Everton 17.00

Tabela: Liverpul 18, Mančester siti 16, Čelsi 15, Votford 13, Mančester junajted 10, Bornmut 10, Totenhem 9


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija