• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

27.09.2018

16:54

BUFON SASUO ZEMLJACIMA ISTINU U OČI: Verati je jedini talenat italijanskog fudbala

Fudbal

BUFON SASUO ZEMLJACIMA ISTINU U OČI: Verati je jedini talenat italijanskog fudbala

Podeli vest

Legendarni italijanski golman Đanluiđui Bufon pogledao je istini u oči, a ona je takva da je prema njegovom mišljenju njegov saigrač iz Pari Sen Žermena i reprezentacije Marko Verati jedini istinski talenat na "čizmi"

Italija je ovog leta posle 60 godina zaobišla učešće na Svetskom prvenstvu, ali iskusni golman koji još uvek nije rekao poslednju reč u državnom timu ne smatra da je to jedini problem sa kojim su se suočili na Apeninskom poluostrvu, već da je i manjak perspektivnih igrača očigledan.

Marko je neverovatan igrač i u ovom trenutku jedini je talenat italijanskog fudbala i to na osnovu toga kako igra, kvaliteta kontakta sa loptom i pregleda igre. Kada je u timu sa običnim fudbalerima ima problema pošto ga često ne shvataju. Nekada oni koji su previše dobri imaju problema sa shvatanjem okoline. Ovde, u Parizu Marko ima sreću što igra sa velikim igračima koji mogu odmah da uvide šta je hteo da uradi - rekao je Bufon za italijanske medije.

Golman koji je iznanadio mnoge odlukom da posle odlaska iz Juventusa ne završi karijeru nego pređe u Pari Sen Žermen je istakao da ne želi da se njegovo eventualno ponovno pojavljivanje u timu Azura tumači dvojako.

Sa 40 godina ne želim da izgleda da sam u timu zato što ja to želim, nego zato što pripadam. Ako tako misle, meni ne smeta da budem kod kuće sa porodicom, pošto sam za Azure dao mnogo od života - iskren je bio Bufon.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija