• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

28.09.2018

13:55

HAJDE DA ISPROBAMO MAKSU I LUKIĆA! Krstajić: Znamo kakav je igrač Milivojević, ali ajde da damo šansu mladima

Fudbal

HAJDE DA ISPROBAMO MAKSU I LUKIĆA! Krstajić: Znamo kakav je igrač Milivojević, ali ajde da damo šansu mladima

Podeli vest

Selektor fudbalske rerezentacije Srbije Mladen Krstajić izjavio je da gleda samo budućnost i da su vrata tima otvorena svim igračima, pa i Luki Milivojeviću, uprkos tome što kapiten Kristal Palasa opet nije pozvan

On je kao u septembru skrajnuo nefudbalske stvari i ponovio da su Srbija i predstojeće utakmice protiv Crne Gore i Rumunije najvažnije u ovom trenutku.

- Bilo je dosta turbulencija i priča u poslednjih mesec-dva, više bez, nego sa razlogom. Već sam izjavio da sam takav čovek koji prelazi preko nekih stvari i da je Srbija iznad nas. Gaćinovićeva izjava za nemačke medije nije ista kako ju je objavila naša štampa, nažalost. Što se tiče Milivojevića odličan je momak, pravi fajter igrač i ne treba trošiti reči na njegove kvalitet, ljudske i igračke. Nema razloga da se bavimo takvim stvarima, već sa predstojeće dve utakmice - rekao je Krstajić na konferenciji za medije u Staroj Pazovi.

(FOTO) JOVIČIĆ NOVO LICE U REPREZENTACIJI SRBIJE! Mijat ponovo na spisku, ali nema Luke, ni jednog, a ni drugog


Kako je naveo, protiv Crne Gore u Podgorici i Rumunije u Bukureštu želi što bolji rezultat.

- Poštujemo i jednu i drugu ekipu, ali naš cilj je da budemo prvi u grupi. Očekujem dobru utakmicu u Crnoj Gori i sigurno da nas očekuje i paklena atmosfera. Imaju dobrog trenera Ljubišu Tumbakovića, koji je stavio pečat na trenersku karijeru i mene je trenirao. Sigurno da idemo na pobedu - kazao je Krstajić.

Prema njegovim rečima, moguće je da Srbija zaigra sa dva špica zbog sjajne forme Aleksandra Mitrovića i Aleksandra Prijovića.

- To su igrači koji imaju kvalitet i sigurno da su bitni, Međutim, naš sistem u poslednjih godinu i po dana podrazumeva jednog špica, ali moguće da u ove dve utakmice koje su izuzetno bitne bude i ta opcija - rekao je Krstajić.

KRSTAJIĆ O POZIVANJU JOVIČIĆA: Pratimo ga već duže vreme, Milojević nam je pričao o njemu u superlativima

Krstajić ističe da bi više voleo da Nikola Milenković igra štopera u Fiorentini, a ne desnog beka.

- On je skrenuo pažnju, suvišno je govoriti o njegovom potencijalu. Voleo bih da više iga na poziciji štopera, ali ta njegova pozicija možda u budućnosti i bude značajna - rekao je Krstajić.

Kada je reč o Luki Joviću, rekao je da je to dogovor sa selektorom mlade Goranom Ðorovićem i da je tamo potrebniji, kao i Marko Grujić, koji je trenutno povređen.

- Posle Mundijala smo imali ideju da mladima dajemo šansu kroz ove utakmice, jer nemaju prijateljske, da kroz Ligu nacija dobiju šansu. Znamo kakav je igrač Milivojević, ali ajde da vidimo kakvi su Nemanja Maksimović, Saša Lukić. Nemam alibi, nemam kompleks, sve što ne bude kako treba moja je greška, ali kad odem odavde otići ću čistog obraza - zaključio je Krstajić.

Srbija igra u Podgorici 11. oktobra protiv Crne Gore, a tri dana kasnije gostovaće Rumunima u Bukureštu.

Srbija se posle dva odigrana kola u Grupi 4 lige C nalazi na drugom mestu sa četiri osvojena boda, koliko ima i prvoplasirana Crna Gora, koja ima bolju gol razliku.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija