• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

29.09.2018

13:27

(FOTO) ONA JE OPTUŽILA RONALDA ZA SILOVANJE! Evo kako izgleda Amerikanka koja ruši mit o Portugalcu

Fudbal

(FOTO) ONA JE OPTUŽILA RONALDA ZA SILOVANJE! Evo kako izgleda Amerikanka koja ruši mit o Portugalcu

Podeli vest

Amerikanka Ketrin Majorga optužila je Kristijana Ronalda da je silovao u Las Vegasu 2009. godine, a sada se na internetu pojavila i njena fotografija

 

Na fotkama koje su objavili pojedini mediji sa zapada, vidi se da su se Majorga i Ronaldo zaista upoznali i provodili u diskoteci u Las Vegasu, ali sporno je ono što je usledilo kasnije u njegovoj sobi.

Dok Amerikanka tvrdi da je Ronaldo analno silovao, dok mu je ona vikala da ne želi odnos, Portugalac je, preko svojih advokata, poručio da je seks bio uz obostranu želju.

Ronaldo je, navodno, platio godinu dana kasnije 375.000 dolara Majorgi da ne bi podigla prijavu protiv njega, a ona sada kaže da joj je život uništen i da joj nije bilo do novca.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Papundek

pre 5 godina

Ne volim Ronalda, ali i ova se setila da nakon skoro 10god i potrosenih para koje je dobila da ga proziva za analni sex???

Vickasti

pre 5 godina

Život joj uništen ali uzela 375.000$ sad potrošila pa bi da naplati ribicu još jednom.

Kakva je ovo zajebancija

pre 5 godina

.....kakva crna ribica ova ima p**** ko kamila

Vickasti ali stvarno

pre 5 godina

Nije u pitanju naplata ribice jos jednom .....ova guzom zaradjuje lovu .....

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija